Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'Ajuntament de Creixell, condemnat a pagar 250.000€ a l'antiga concessionària de la llar d'infants

La sanció correspon a «reequilibrar una concessió deficitària» | L'alcalde confirma que ja han presentat recurs

La llar d'infants de Creixell està inactiva des de l'any 2017 | TarragonaDigital.com

 

L'Ajuntament de Creixell haurà de pagar 249.200 euros a l'empresa Privilege Class —antiga concessionària de la llar d'infants municipal— en concepte de «reequilibrar una concessió deficitària» fruit de la mala gestió d'un servei que preveia una setantena d'alumnes i només va cobrir la meitat de la previsió. Així ho considera una sentència del jutjat contenciós-administratiu número 1 de Tarragona, si bé el consistori confirma que ja ha presentat recurs.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Els maldecaps amb la gestió de l'escola bressol 'L'Estel de Mar' vénen de llarg. El servei va tancar d'un dia per l'altre a l'estiu del 2017 després de mesos d'impagaments a les treballadores —que no van percebre els seus salaris fins a principis d'aquest 2019—, i el consistori va haver d'assumir, via sentència judicial, aquestes despeses que Privilege Class va deixar impagades. Així ho establia la concessió del servei municipal acordada entre les dues parts.

L'alcalde de Creixell anuncia que ja han presentat recurs a la sentència: «és incomprensible, il·lògic, una vergonya»

La sentència dóna la raó a l'empresa,  que demanava una compensació econòmica a l'Ajuntament. En declaracions a TarragonaDigital.com, però, l'alcalde creixellenc s'ha mostrat duríssim amb la resolució i amb el responsable de l'empresa denunciant. «És una sentència  incomprensible, il·lògica, una vergonya», ha reblat Jordi Llopart (PDECat) en ser preguntat per la resolució. «Ja hem presentat el recurs corresponent», ha confirmat.

El batlle acusa l'empresari d'«estafa» i de «tenir molt poca vergonya», i avança que no dóna el cas per tancat i que presentarà batalla judicial «per defensar els interessos municipals».  Li retreu, com ja ha fet en ocasions anteriors, l'incompliment de l'acord per gestionar la llar d'infants  que es va resoldre amb el seu tancament l'any 2017, del qual encara no s'ha refet i l'escola bressol segueix, a dia d'avui, encara tancada.

També et pot interessar