Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'alberg municipal de l'Albiol Josep Golorons

El nou alberg municipal de l'Albiol obrirà les portes a finals d'estiu

Les instal·lacions, inaugurades avui, comptaran amb 48 places d'allotjament

El nou alberg municipal Josep Golorons de l’Albiol obrirà les seves portes a finals d’aquest esitu. Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, ha inaugurat avui dissabte l'equipament, acompanyada de l’alcalde del municipi, Andreu Carrasco; la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal, Marta Blanch, i els diputats Carles Pellicer, Camí Mendoza i Andreu Martín.

Les obres de l’alberg, que oferirà 48 places d’allotjament distribuïdes en planta baixa i dos pisos, s’han fet en col·laboració econòmica amb la Diputació, que hi ha invertit prop de 200.000 euros. Aquests fons provenen, en la seva majoria, del Pla d’Acció Municipal. El pressupost total de l’equipament municipal s'eleva gairebé fins als 600.000 euros.

El nou allotjament, precisament, vol millorar la comoditat dels visitants del municipi, a més de fomentar l’activitat turística i revitalitzar aquesta zona de la comarca del Baix Camp. En aquest sentit, expliquen els responsables, l’alberg preveu allotjar visitants que es desplacin a l’Albiol per fer activitats relacionades amb l’esport i la natura, a més d’acollir grups escolars i juvenils. La instal·lació també funcionarà com a restaurant i es posarà en marxa a finals d’estiu.

Un homenatge a Josep Golorons, edil del municipi

El nom de Josep Golorons s’ha triat en honor a l’exregidor albiolenc, qui va morir l’any 2018 arran d’una llarga malaltia. De fet, l’acte inaugural d’avui ha comptat també amb la participació de diversos familiars de l’edil.