YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Gran canvi en un dels diaris esportius més llegits a Catalunya

El periodista barceloní compaginarà aquest nou càrrec amb la direcció d' 'El Periódico de Catalunya'

Albert Sáez, nou director del diari 'Sport'
El barceloní Albert Sáez serà el nou director del diari 'Sport' | Catalunya Diari

El periodista barceloníAlbert Sáez ha estat l'escollit per ser el nou director del diari 'Sport'. El català compaginarà aquest nou càrrec amb la direcció d' 'El Periódico de Catalunya', la qual va assumir el passat 25 de maig.

Prensa Ibérica, societat a la qual pertanyen tant 'Sport' com 'El Periódico', ha anunciat aquest dijous que seria finalment Albert Sáez qui agafaria la direcció d'aquest últim. Ho farà substituint al també barceloní Ernest Folch, qui abandona el càrrec per motius personals després d'haver superat un infart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fa uns dies em vaig trobar malament, vaig anar a l'hospital i després de molts dies de proves i de descartar Covid i altres malalties, em van diagnosticar un infart, amb obstrucció completa i gairebé total en 3 punts del meu cor. Un equip dirigit pel Dr. Duran, amb el suport del Dr. Oristrell, el Dr. Guindo, el Dr. Massó, m'ha retornat a la vida en una intervenció providencial, en la que vaig veure en directe com em salvaven la vida. No tinc paraules per agrair a tot l'equip de l'hospital Quirón @quironsalud el seu tracte i la seva professionalitat. Gràcies a ells i a la meva estimada família he pogut superar aquest tràngol. Agraeixo de tot cor els missatges de suport que m'estan fent arribar amics i coneguts! Una abraçada i ens veiem aviat! Hace unos días me encontré mal, fui al hospital y después de muchos días de pruebas y de descartar Covid y otras enfermedades, me diagnosticaron un infarto con obstrucción completa y prácticamente total en 3 puntos de mi corazón. Un equipo dirigido por el Dr. Duran, con el apoyo del Dr. Oristrell, el Dr. Guindos y el Dr. Massó me ha devuelto a la vida en una intervención providencial. No tengo palabras para agradecer a todo el equipo del hospital Quirón @quironsalud el trato y la profesionalidad. Gracias a ell@s y a mi querida familia he podido superar este mal trago. Agradezco de todo corazón los mensajes de apoyo que me llegan de amigos y conocidos. ¡Un abrazo inmenso y hasta pronto!

Una publicación compartida de Ernest Folch (@ernestfolch) el

Un periodista amb una llarga trajectòria

Javier Moll, president de Prensa Ibérica, celebrava aquest dijous la incorporació de Sáez al diari. Així, l'ha definit com «un professional que té, entre les seves passions, dues que encaixen com anell al dit en aquesta responsabilitat: el periodisme i el barcelonisme».

Albert Sáez va néixer a Barcelona l'any 1965. És doctor en Periodisme i ha estat professor i vicedegà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramón Llul. Entre la seva trajectòria professional destaca la direcció del diari 'Avui' des de l'any 1998 fins a 2006. Més tard, va incorporar-se com a president del Consell del Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Sáez considera aquest càrrec  «un repte i un honor»

Ara, i després de gairebé dos mesos a la direcció d' 'El Periódico de Catalunya', el català s'enfronta al que ell defineix com «un repte i, alhora, un gran honor» per un barcelonista. «El repte de ser fidel a una gran trajectòria i l'honor d'informar del Barça des de primera línia». 

Durant la seva intervenció, Sáez ha assegurat que un dels seus objectius és enfocar el diari cap el món digital, per així obrir-se a nous possibles lectors i renovar la seva imatge. Així, espera «traslladar les fortaleses d' 'Sport' a l'entorn digital per arribar a nous públics, especialment joves, amb nous llenguatges i noves narratives».


Comentaris

envia el comentari