L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell

El creador de 'LQSA' esclata per la filtració sobre Jordi Sánchez: «M'indigna»

Alberto Caballero ha aprofitat per criticar els mitjans espanyols per la falta de respecte a la privacitat

Jordi Sánchez, conegut pel seu paper en 'La que se avecina' es troba ingressat en l'UCI després de donar positiu en coronavirus. La notícia del seu ingrés hospitalari es va fer pública a través de la revista 'Diez Minutos', provocant que poques hores després la seva família hagués d'emetre un comunicat assegurant que estava evolucionant favorablement malgrat la seva gravetat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«La família de Jordi Sánchez ha fet arribar un comunicat als mitjans de comunicació amb el qual demanen el màxim respecte i privacitat a l'actor, després que hagi estat hospitalitzat per covid-19. Jordi està evolucionant favorablement i esperen poder informar molt aviat de la seva total recuperació», assegurava, des del mateix compte d'Instagram de l'artista, algú del seu cercle més pròxim.

Immediatament, aquesta publicació s'omplia de missatges d'ànim i suport cap al conegut actor. Entre els comentaris es podien trobar molts dels seus companys de televisió i teatre.

L'empipament d'Alberto Caballero després de sortir a la llum la notícia

La forma en la qual s'ha donat a conèixer la notícia no ha agradat gens al director de la coneguda sèrie de Mediaset, Alberto Caballero, qui no ha dubtat a criticar el fet que la notícia s'hagi fet pública sense el consentiment de la família de Jordi Sánchez. «Desconec qui filtra aquestes merdes, i m'indigna el nul respecte per la privacitat que existeix en aquest país», reconeixia el creador i guionista de 'La que se avecina' a través del seu compte de Twitter.

Finalment, Caballero li ha desitjat una ràpida recuperació a l'actor. «Es posarà bé perquè no hi ha virus que es resisteixi a un majorista», sentenciava fent una clara referència al seu paper d'Antonio Recio en la sèrie.

«Poc respecte per la privacitat, i poc, o cap en general», «em sembla fatal que no es respecti la privacitat d'una persona», «em sembla de tràfic, però una vegada coneguda la notícia desitjar-li a Jordi que es recuperi aviat. Llarga vida al Rancio», eren alguns dels comentaris que es podien llegir en contestació del tuit del guionista.

A més de fer aquestes declaracions en el seu compte de Twitter, Caballero també ha relatat per al periòdic 'ABC' que l'actor «de moment, està reaccionant bé, així que, si tot surt bé i pel que jo sé, procediran a baixar-li la sedació aviat» i fins i tot es mostrava esperançat per la seva recuperació: «Segur que sortirà tot bé, perquè és un tio sa».

La veritat és que la notícia del seu ingrés en l'UCI ha agafat per sorpresa a més d'un, ja que, fa a penes uns dies, l'actor pujava una fotografia a les seves xarxes socials promocionant 'Asesino de todas', la seva última obra teatral, amb la qual comparteix cartell al costat d'altres grans actors com Carlos Sobera, Neus Asensi o Ángel Pardo.

Justament, fa pocs dies, un dels seus companys de repartiment, Carlos Sobera, animava als espectadors de 'First Dates' a acudir al teatre i a consumir cultura en aquests moments tan complicats per al sector a causa de la pandèmia.

Va ser justament la seva absència en una de les representacions teatrals d'aquesta obra la que va fer saltar totes les alarmes, ja que des del Teatre Reina Victòria de Madrid asseguraven que l'absència de l'actor es devia al fet que «estava malalt».

De fet, una de les seves últimes aparicions públiques ha estat quan ha promocionat aquesta nova obra de teatre amb la qual es pretén fer riure al públic enmig de la difícil situació que està a travessant el país.