La surrealista 'oferta' d'un supermercat durant la pandèmia: un horari per solters

La cadena ha suggerit que els clients solters facin la compra els divendres de 18 a 20

Imatge de l'interior d'un supermercat
El supermercat podria ser un bon lloc per conèixer possibles futures parelles | Sonder Quest

Una cadena alemanya de supermercats ha llançat una iniciativa surrealista: els solters tindran un horari 'especial' per a fer la compra i així es podran relacionar en un espai segur. La filial del popular supermercat Edeka en Volkach (Baviera sud) promou que els solters facin la compra els divendres de les 18.00 hores a les 20.00 per a així contribuir al fet que es puguin conèixer.

Amb tot, el que més sorprèn de la nova iniciativa és que el supermercat ja fa anys que la porta en pràctica. El gerent del súper en qüestió, Christoph Kolb, explica en mitjans locals que la iniciativa s'està duent a terme «des de fa ja dos anys».

«El supermercat ofereix aquest servei de 'shopping de solters' des de fa uns dos anys, però va ser arran del coronavirus i les seves restriccions que el tema dels 'cors' s'ha convertit en un element d'atracció», assegurava Kolb en declaracions recollides per 'El Correo de Andalucía' de mitjans locals.

Un cor, el 'ganxo' per a lligar

El 'modus operandi' és pràctic. Això sí, diferent de quan en temps de prepandèmia els solters podien relacionar-se en bars o discoteques. Segons relata el gerent del súper, els solters hauran de penjar-se una etiqueta en forma de cor i aquest portarà un número. En fer la compra, els altres solters el veuran passejar-se per la botiga i, en cas d'estar interessats, anotaran el seu número en un formulari.

Serà en aquest punt quan el solter interessat podrà fer sol·licituds com «m'encantaria trobar-me amb tu per a prendre un suc de taronja en el passadís de les fruites» o «m'agradaria conèixer-te mentre fem una passejada per les ribes del Meno».

El dia D de lligar: ho anuncien per megafonia

I finalment està el punt clau, el dia D de lligar. Els solters hauran de donar els seus formularis a un treballador de caixa que anirà cridant per megafonia els afortunats. Serà en aquest punt quan els solters es podran conèixer i intercanviar els seus números de telèfon en cas d'agradar-se.

De moment, no se sap si el supermercat ha aconseguit ajuntar alguna parella mitjançant aquesta iniciativa. Malgrat això, el que sí que és clar és que cada dia són més les idees que salten a la palestra per a mirar de trencar la monotonia en les nostres vides que ha provocat la brutal irrupció del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari