Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol.

Casado nomena Xavier García Albiol president del nou Comitè d'Alcaldes del PP

Casado pren la decisió dies després de rellevar del seu càrrec a Cayetana Álvarez de Toledo

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol.
L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, en una imatge d'arxiu. | ACN

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha anunciat que el regidor de Badalona, Xavier García Albiol, ocuparà el lloc de president del nou Comitè d'Alcaldes del PP. Aquest nomenament s'emmarca dins de la reestructuració de l'equip directiu de la formació 'popular' després de la destitució de Cayetana Álvarez de Toledo com a portaveu parlamentària.

Així ho ha comunicat el mateix Casado a la Junta Directiva Nacional del partit, que s'ha reunit aquest dijous de manera telemàtica, per a confirmar els nous canvis en la formació. A més d'Albiol, Casado ha ratificat a Cuca Gamarra com a nova portaveu del PP en el Congrés, a Ana Pastor com a sotssecretària de Política Social, i a José Luis Martínez-Almeida com a portaveu nacional del partit.

L'alcalde de Badalona, exlíder del PP a Catalunya, ja s'ha pronunciat a través d'un missatge en Twitter en el qual ha volgut agrair la confiança a Casado i ha apel·lat a continuar treballant perquè els més de 2.000 regidors 'populars' donin «les millors respostes» als seus veïns.

Casado ha creat aquest nou Comitè d'Alcaldes del PP, que ja existia en algunes organitzacions provincials i autonòmiques de la formació, i ha triat per a liderar-lo a García Albiol, que va aconseguir l'Alcaldia el maig passat després d'una crisi del govern municipal de l'esquerra.