Imatge de l'estació de metro 'Plaza de España' de Madrid

Les imatges que demostren que la parella de l'alcalde de Madrid és una famosa

Una recent entrevista ha incrementat els rumors que assenyalen que l'alcalde de Madrid no està solter

«Almeida, ni solter ni d'or», és el titular d'una entrevista que ha concedit José Luis Martínez-Almeida per a 'La Razón' durant la festa del 75 aniversari de la revista 'Elle', i que ha desencadenat els rumors que destaquen que l'alcalde de Madrid té parella.

Fonts pròximes del seu entorn més proper han assenyalat a 'Vanitatis' que no li falten cites, però que molt poques vegades es converteixen en parelles estables. Per això i d'aquesta manera, han assenyalat que el polític està solter.

Rumors de relació amb Bea Fanjul

El més a prop que ha estat exposat a la premsa d'una suposada parella ha estat de la diputada Bea Fanjul, la pròxima presidenta de Noves Generacions del PP. El passat estiu es va parlar que els dos polítics van gaudir junts d'unes vacances a Cantàbria (Santander). No obstant això, l'única prova que hi ha d'aquest temps junts és una fotografia en les seves xarxes socials.

José Luis Martínez-Almeida va publicar en el seu compte d'Instagram una instantània de l'època estival, on es pot apreciar a una persona amb casc que és sospitosament semblant a Bea Fanjul.

A més, ella va penjar una fotografia gairebé al mateix temps on surt pujada en una moto i amb un 'look' molt similar al de la silueta que es pot veure a la de Martínez-Almeida. Malgrat això, els rumors d'una possible relació entre els dos polítics no són nous, ja que fa temps que estan circulant, però ells s'ho prenen «amb humor».

«El vaig conèixer fa tres anys en una xerrada a Getxo i vam connectar», ha explicat recentment Bea Fanjul en una entrevista per a 'ABC'. «L'hi confiaria tot, tenim una relació estreta». Però també ha deixat clar que només són amics. «Som amics. Ens encanta vacil·lar i ens prenem amb humor el que diguin que estem junts. Fem plans. És un home perfecte».

«Soc massa clàssic»

José Luis Martínez-Almeida s'ha definit com un home cautelós, optimista, amable, somrient i educat. Tot i això, ha destacat que el seu armari és desastrós, posant l'accent en l'excés de classicisme en el seu estil. «Sóc massa clàssic vestint, vaig sempre a les mateixes botigues i potser precisament per això hauria de llegir una mica més les revistes de moda, perquè negar-ho».

Així mateix, ha confessat que «si tingués companyia femenina possiblement canviaria una mica la vestimenta. Seria una bona influència en aquest camp segur».

Martínez-Almeida, un dels grans protagonistes de l'any 2020

José Luis Martínez-Almeida s'ha convertit en un dels grans protagonistes d'aquest any. Carmen Morodo i Pilar Gómez van publicar un llibre sobre ell, titulat 'Almeida, el hombre tranquilo', amb el qual han revelat algunes de les facetes més personals de l'alcalde de Madrid. El polític ha demostrat ser, a més d'un home tranquil, tenir una gran tenacitat durant la crisi sanitària.

Martínez-Almeida va obtenir el càrrec d'alcalde de Madrid el juny de 2019 i, tan sols uns mesos més tard va esclatar la pandèmia, i es va veure obligat a enfrontar-se a un dels reptes més difícils: enfrontar-se al Coronavirus a la capital espanyola, un dels focus més grans d'Espanya. Un repte que sembla que ha aconseguit superar.

Encara que no se sap amb certesa si té parella, el que sí que està clar és que l'alcalde de Madrid desperta admiració entre les cares conegudes del país. «Em sembla fantàstic, tira endavant, no calla el que pensa i el veus amb energia i ganes de fer coses per Madrid», ha assenyalat Álvaro Castejón.

«És un home a qui se li nota el seu esperit de servei a Espanya, i a Madrid en concret. Pensa en els ciutadans abans que en si mateix i ho ha demostrat més que mai, així que ara li diré en persona», ha dit María de León. Per la seva banda, El Cordovès ha destacat que Martínez-Almeida «està fent una tasca encomiable, nedant a contracorrent, però traient els mobles a la superfície».