YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'alcalde de Sant Feliu de Codines assegura que farà boicot als productes xinesos pel coronavirus

Pere Pladevall acusa la Xina d'amagar informació

Xinesos amb màscares per prevenir el coronavirus de Wuhan el 30 de gener de 2020
Pladevall acusa Xina d'amagar informació sobre el coronavirus | Catalunya Diari

Missatge desafortunat de l’alcalde de Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall, a Twitter. El batlle ha acusat la Xina d’amagar informació que va «possibilitar que tot el món estigui en risc» a causa de la propagació de la Covid-19. Pladevall, que posteriorment ha esborrat la piulada, també ha amenaçat a la comunitat xinesa assegurant que «no aniré a comprar a cap botiga de xinesos fins que la Xina aclareixi l’origen del virus».

Uns minuts més tard, l'alcalde ha tornat a fer una piulada reconeixent que havia estat un tuit «desafortunat» i ha intentat matisar les paraules. «Però per mi és intolerable veure mercats d’animals vius, torturats, sacrificats davant de tothom i sense cap mesura sanitària. Els xinesos que viuen aquí podrien fer alguna cosa per millorar-ho?», s’ha preguntat Pladevall.

 

El missatge ha aixecat polseguera a les xarxes

El missatge de Pere Pladevall ha aixecat polseguera a les xarxes i diversos veïns han criticat la piulada recordant que els xinesos que viuen a Sant Feliu de Codines no tenen res a veure amb el govern xinès o lamentant també la rectificació.  


Comentaris

envia el comentari