Aleix Espargaró: «Han deixat el conflicte en mans dels grups de Whatsapp»

El pilot creu que tothom hauria de contribuir al diàleg i reduir la «crispació»

El conflicte a Catalunya després de la sentència del procés està traspassant l'àmbit polític i, després de les declaracions creuades de personatges polítics, professionals d'altres àmbits s'estan atrevint a parlar sense pels a la llengua sobre el que està passant al territori català. Els esportistes no es mullen gairebé mai sobre aquestes qüestions, però Aleix Espargaró ha demostrat tot el contrari.

  

  

Després del Gran Premi del Japó, el pilot de Granollers ha aprofitat la presència dels mitjans de comunicació per donar el seu punt de vista sobre el conflicte català. «Tot això està passant al nostre país, a casa nostra, rodejats de la nostra família i veure Barcelona en flames és molt, molt trist», assenyalava.

«No podem incendiar la nostra ciutat»

Espargaró afegia que no es tracta de «veure de quina banda estàs, no. És una qüestió de que, quan perdem el diàleg i els polítics, sobretot, no fan el seu treball, que és conversar, posar-se d'acord i buscar solucions per tal que no s'arribi a aquesta situació, provoca moltíssima tristesa».

  

  

El jove pilot creu que els polítics només estan afegint «crispació» i que tothom hauria de contribuir a una solució dialogada. «No és un tema de si els independentistes tenen o no la raó. És un tema de que hem de parar això, impedir que segueixin havent-hi ferits, detinguts. No podem incendiar la nostra ciutat».

  

  

«El que més por em fa... és com si els polítics haguessin perdut les regnes de la situació i haguessin deixat el conflicte en mans dels grups de Whatsapp. Finalment, el pilot afirma que «entén que la gent estigui crispada» per la sentència del procés» i destaca la solidaritat del poble català.

També et pot interessar...