Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandro Fdez

Alejandro Fernández li dedica una cançó de Manolo Escobar a Quim Torra

El líder dels conservadors catalans ha tancat així la seva intervenció al Parlament durant la sessió de control al govern català

Alejandro Fdez
Imatge d'arxiu del president del PPC, el tarragoní Alejandro Fernández. | Cedida

 

Sessió de control al Govern i actuació sorprenent del líder dels conservadors catalans, el president del PPC, el tarragoní Alejandro Fernández. En una intervenció des del faristol del Parlament,  Fernández ha retret al president de la Generalitat, Quim Torra, que «vostè mai ha parlat de convivència, vostè sempre parla del 'momentum, en el qual una part de Catalunya imposarà la seva visió a l'altra meitat».

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

El líder polític tarragoní ha assegurat que «li he demanat que parli de convivència en comissions, en sessions de control, en la ràdio, en la televisió. Només em manca fer-ho cantant i bé, seguint una tradició del parlamentarisme anglosaxó avui ho faré cantant». Ha sigut aquest l'instant en el qual Alejandro Fernández ha recuperat un fragment de Manolo Escobar per demanar-li al president Torra que «només et demano que em facis la vida agradable encara que no coincideixi amb res amb tu».

«Som un parell d'espanyols»

Aquest no ha sigut pas l'únic moment que ha generat la relació parlamentària entre el tarragoní Alejandro Fernández i Quim Torra. A començaments del passat mes d'octubre, Fernández, també des del faristol, va assegurar que «Quim Torra s'assembla més a mi que a un saltador de perxa noruec. Som un parell d'espanyols».

Així mateix, el passat mes de març, Alejandro Fernández va cloure la seva intervenció al Parlament al crit de «Visca el rei d'Espanya», un clam que va sorprendre a més d'un diputat de la bancada independentista.