Álex Lequio fa un homenatge al seu avi mentre es recupera del càncer

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio continua el tractament a Pamplona i es recorda del seu avi a Instagram

Álex Lequio junto a su madre Ana ObregónEl fill d'Ana Obregón, Álex Lequio, fa un homenatge emotiu al seu avi | CATALUNYADIARI.CAT

No és el millor moment de la família Lequio-Obregón. El fill d'Alessandro i Ana, Álex Lequio, passa per una situació molt dura: la lluita contra el càncer. Però el jove, fort i lluitador, ha volgut fer un homenatge al seu avi des de Pamplona, on continua el tractament que va iniciar als Estats Units per guanyar la lluita contra la malaltia. Álex Lequio, amb 26 anys, recorda el seu avi matern a través d'una fotografia que ha penjat al seu Instagram, mentre segueix recuperant-se. 

Alex Lequio homenajea a su abuelo materno
 Álex Lequio ha penjat una foto al seu Instagram, tot recordant el seu avi matern | CATALUNYADIARI.CAT

 

Un cop dur per als pares

La notícia de la malaltia d'Álex Lequiova ser un cop dur per als seus pares. Després d'haver-lo ingressat en un hospital de Madrid, es van assabentar que es tractava d'una mena de càncer poc abundant al món.

La seva mare, Ana Obregón, recorda que el doctor Baselga  —un amic íntim d'Alessandro Lequio—, els va recomanar que anessin de seguida fins a Nova York, ja que el jove tenia molt mal, i així ho van fer.

En una entrevista, l'actriu va comentar: «Vaig marxar amb uns texans i dos vestits, i així he estat sis mesos. Fins i tot l'Álex em deia: 'Mare, però canvia't el vestit' i jo li contestava: 'Fill, ho sento, no en tinc cap altre'».

Álex Lequio va començar el tractament als Estats Units

Álex Lequio i els seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lequio, van passar uns quants mesos entre Nova York i Nova Jersey. Van visitar una clínica que estava especialitzada en la seva malaltia i el jove responia bé al tractament: estava de bon humor i feia servir les xarxes socials per demostrar el seu estat d'ànim.

La familia Obregón-Lequio más unida que nunca
La família Lequio-Obregon no passa pel seu millor moment però està més unida que mai | CATALUNYADIARI.CAT

 

La seva reaparició emocionant 

Un cop finalitzada la primera fase del tractament, Álex va tornar a Espanya i va recuperar la seva vida professional i familiar. El 17 d'octubre va fer el seu primer acte públic, en què va aprofitar per donar les gràcies a tots els que hi van assistir: «Moltes gràcies per haver vingut. Estic molt agraït per tot el recolzament. I res... molts ànims a tots els que lluiten. Gràcies de tot cor».

 Álex Lequio durante su aparición pública
Álex Lequio va fer el seu primer acte públic el 17 d'octubre a Madrid | CATALUNYADIARI.CAT
 

És cert que encara li queda molt per recuperar-se —quan acabi el tractament a Madrid, hauran de tornar a Nova York cada tres mesos per fer-se revisions—, però tant Álex Lequio com els seus pares no perden l'esperança i estan més units que mai.


Comentaris

envia el comentari