Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'un primer pla del periodista Alfons Arús i la periodista Ariadna Oltra

Alfons Arús dona la pitjor notícia a 'Els matins' de TV3

Alfons Arús està sent molt aclamat per les audiències

Cada dia els diferents espais televisius lluiten per a fer-se el líder dels matins a Catalunya, però cap arriba a superar l''Aruser@s', presentat per Alfons Arús i amb col·laboradors com Miguel Ángel Rodríguez, conegut com El Sevilla, Angie Cárdenas o Evelyn Segura.

'Aruser@s' és un programa que s'emet a La Sexta de dilluns a divendres i s'aproxima a l'actualitat informativa amb un toc d'humor. El passat mes de març, un dels grans somnis de l'Alfons Arús es va fer realitat, ja que l'espai, finalment, va ampliar la seva franja d'emissió: «Fa molts anys que faig mornings, des dels 24 anys, i sempre he sentit una gran il·lusió per fer-ne, la idea de despertar a la gent, de contagiar una mica l'optimisme», confessava el presentador.

Imatge 'Alfons Arús
Alfons Arús no s'esperava aquesta sorpresa. | Youtube

'Aruser@s' lidera les audiències dels matins

Així doncs, ara podem gaudir d''Aruser@s' des de les 7 del matí fins a les 11. Un horari que enganxa al públic i els permet esmorzar i preparar-se amb la companyia dels presentadors del programa. La popularitat de l'espai d'Alfons Arús és tan alta que fins aquest mes de maig ha acumulat un 19,2% de quota i una mitjana de 64.000 espectadors en la franja d'entre les 9 i les 11 del matí.

La seva quota de pantalla més alta va ser el 30 de setembre amb 91.000 espectadors i un 28,6%. Pel que fa al 'Humorning', la versió del programa de les 7 fins a les 9, les xifres arriben als 41.000 espectadors i un 15,2% de quota.

Alfons Arús guanya 'Els matins' de TV3

En segona posició als matins de Catalunya, ens trobem amb 'El programa de Ana Rosa Quintana' amb una mitjana de 54.000 espectadors i un 13,5%. Unes xifres molt bones, però que han caigut en relació amb l'any passat, ja que el programa va arribar a 68.000 espectadors i un 16,0% de quota.

En tercera posició ens trobem amb 'Els matins' a TV3, presentat per Ariadna Oltra.  Aquesta temporada ha obtingut 40.000 espectadors i un 12,8%, una caiguda de dos punts en comparació amb l'antiga presentadora, Lídia Heredia, que va aconseguir fins a 50.000 espectadors i un 14,8%.