Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alfonso Arús.

Alfons Arús, avergonyit en ple directe el dia més especial: «Jo ho deixaria aquí»

Alfons Arús sap que cada dia que passa se li fa més complicat seguir en el seu programa

Quina sorpresa s'ha emportat de bon matí Alfons Arús en el seu programa, 'Aruser@s'. I és que el que semblava ser un dia com qualsevol altre, ha acabat sent un moment digne de recordar. Els companys del periodista han aconseguit fer-li passar vergonya en ple directe del programa. 

Eren més o menys les 07:40 hores del matí quan el català, que es trobava conduint el seu espai, rebia una sorpresa en ple directe. Inesperadament, han entrat a plató un grup de mariachis cantant-li l'aniversari feliç. I és que l'ocasió ho mereixia, ja que no sempre es compleixen anys. 

I és que així és, el marit d'Angie Cárdenas avui fa ni més ni menys que 62 anys. Per aquest important motiu, tot l'equip de l'espai ha volgut celebrar aquest gran esdeveniment i sorprendre el presentador del programa. 

«Ho vau prometre. Veig que sou persones de paraula», li deia als seus companys amb cara de desconcert. Que faci anys és, efectivament, una molt bona notícia. Però, això també té el seu costat negatiu.

Captura de pantalla del programa 'Aruser@s' quan Alfons Arús ha rebut a uns mariachis pel seu aniversari
Així ha estat el moment de la sorpresa. | La Sexta

Alfons Arús podria acomiadar-se per sempre del seu programa

No hi ha dubte que  Alfons Arús  ha fet 62 anys fent el que més li agrada: presentar el seu programa i estar envoltat dels seus amics i col·laboradors.

Encara que, francament, podria ser una de les últimes vegades que el català celebra el seu aniversari en directe. La raó d'això? Que el presentador, ara que ha fet 62 anys, podria jubilar-se pròximament. A més, ell mateix va confessar no fa molt de temps que seria d'aquí poc quan decidís posar punt final a la seva trajectòria professional. 

Però, tranquils, perquè tot fa apuntar que tindrem a Alfons Arús encara per un temps més. I és que, com bé se sap, a Espanya l'edat de jubilació depèn exclusivament de les cotitzacions. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

El marit d'Angie Cárdenas, per part seva, sabem que compta amb una llarga trajectòria professional, però desconeixem si és la suficient perquè es pugui permetre deixar el seu treball de manera definitiva.

La qüestió és que encara està a l'aire si serà enguany o al cap d'un temps quan Alfons Arús decideixi retirar-se per sempre de la petita pantalla.