YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els alumnes hauran de tenir el carnet de vacunes al dia per poder tornar a l'escola

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, assenyala que es prendran mesures si algun centre no ho fa

Nes a l'escola
La mesura té com a objectiu evitar qualsevol mena d'infecció que pugui causar símptomes similars a la Covid-19   | Cedida

El conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, ha anunciat que els alumnes hauran de tenir el carnet de vacunes al dia quan tornin a l’escola. El responsable educatiu ho va avançar en la presentació del pla per a la reobertura de les escoles catalanes d'aquest dimecres. La mesura serà de caràcter obligatori al setembre i també s’inclou en el pla de desescalada que preveu obrir centres escolars de la fase 2 a partir de l’1 de juny.

«Ja era un requisit abans durant el període de matrícules, però ara estarem més a sobre per què es compleixi. Si sabem que hi ha algun centre que no el demana, prendrem mesures perquè ho faci», va indicar Bargalló durant la roda de premsa.

Evitar qualsevol mena d’infecció

Segons Eldiario.es, la mesura té com a objectiu que durant la crisi de la pandèmia del coronavirus apareguin altres infeccions que puguin causar símptomes semblants als de la Covid-19, tal com assenyalen fonts de la subdirecció general de la Promoció de la Salut de l’Agència Pública de Catalunya.

El pla també preveu que els col·legis estiguin oberts a l’estiu perquè s’hi puguin dur a terme activitats lúdiques. Per una altra banda, l’obertura de guarderies per acollir nens a partir d’un any, inclourà l’obligatorietat de portar mascareta als nens més grans de cinc anys, però no als mestres, que tal com va dir Bargalló estaran obligats a posar-se-la només si estan «a prop» dels alumnes.


Comentaris

envia el comentari