Álvaro Ojeda

Álvaro Ojeda visita la casa de Puigdemont amb una bandera espanyola

El periodista és força conegut per buscar polèmiques contínuament i per intentar riure's d'aquells qui no pensen com ell

 

Álvaro Ojeda viu ficat de polèmica en polèmica. El periodista gaudeix provocant aquells qui no pensen com ell i sempre que té oportunitat aprofita per mofar-se'n, si bé en moltes ocasions aconsegueix generar més rebuig que acceptació entre la població. Durant el dia d'ahir va considerar que seria una bona idea aprofitar la manifestació contra el govern de Pedro Sánchez per personar-se a casa de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, onejant una bandera espanyola i immortalitzant el moment amb un vídeo.

 

Ojeda es va presentar a casa de Puigdemont

Així les coses, durant el dia d'ahir el periodista del mitjà 'OKDIARIO' es va desplaçar fins a Waterloo carregat amb una bandera espanyola i un con que li servia com a megàfon. Ojeda es va presentar a la porta de l'actual residència de Puigdemont i es va disposar a fer una proclama: «Senyor Puigdemont, avui a Espanya s'està liant una grossa», començava explicant el periodista.

Mitjançant el seu to de burla habitual, Ojeda es presentava com «el relator d'Espanya», i aprofitava per expressar el següent: «Vull que sàpiguis que quan el 'tiet Rivera', el 'tiet Abascal' i el 'tiet Casado' governin, t'hauràs de comprar una casa aquí».

Ojeda acaba besant i onejant una bandera espanyola

El periodista culpa Puigdemont de la situació actual que es viu al país i, en un moment donat, manifesta que «visca Espanya, que hi ha molta gent a plaça Colón però aquí està un espanyol donant la cara».

Finalment, Ojeda es passa uns segons onejant i petonejant la bandera, la qual acaba deixant a l'entrada de la casa abans d'explicar el següent: «Se la regalo, que m'ha costat 3 euros als xinos. Visca Espanya i la Verge del Carme!». Poc després, Twitter s'incendiava i s'omplia de tot tipus de crítiques i comentaris cap al periodista, retraient-li la seva actitud o simplement destacant que havia fet el ridícul.

Un periodista que viu de la polèmica

Com hem dit anteriorment, Álvaro Ojeda és un periodista conegut per faltar al respecte, burlar-se d'aquells qui no comparteixen la seva opinió, i també per ser un acèrrim defensor d'Espanya, aspectes que es poden descobrir donant un simple cop de vista al seu Twitter.

A més, el periodista ha fet el ridícul en més d'una ocasió, convertint-se en la mofa de milers d'usuaris de xarxes socials.