Logo d'Amazon

Amazon crearà 270 nous llocs de feina en tres noves estacions logístiques de Catalunya

La multinacional compta amb 20 empreses locals de repartiment que hauran de contractar uns 800 conductors

Amazon crearà més de 270 llocs de feina en tres noves estacions logístiques a Barcelona, Montcada i Mollet del Vallès, segons ha anunciat en un comunicat. L'objectiu de l'empresa és escurçar els temps d'entrega als clients de la zona. 

A més, Amazon comptarà amb 20 empreses locals independents, que hauran de contractar uns 800 conductors per recollir els paquets en estacions logístiques i entregar-los als clients en les diverses localitats. 

Amazon comptava fins ara amb tres estacions logístiques 

Les estacions logístiques són per Amazon claus per impulsar l'última milla en el procés de comandes. Els paquets s'envien des d'un centre logístic i de distribució proper a les estacions, i després els agafen les empreses transportistes.

Amazon comptava fins ara amb tres estacions logístiques a la Zona Franca, Rubí i Martorelles, i la setmana passada en va anunciar una altra de nova a Tarragona. Ara, n'hi haurà també a Barcelona, Montcada i Mollet del Vallès.

Amazon inverteix 575 MEUR l'any 2020 per identificar productes falsificats als seus centres logístics

Aquest dilluns, 10 de maig, es va fer públic que Amazon ha invertit més de 700 milions de dòlars (que equival a 575 milions d'euros) durant tot l'any 2020 amb l'objectiu d'identificar productes falsificats als seus centres logístics.

En aquest sentit, i segons l'informe 'Protecció de marca 2020', publicat també el dilluns per la mateixa companyia, Amazon va confiscar dos milions d'articles als seus centres i va bloquejar la publicació de 10.000 milions d'anuncis que feien referència a productes considerats «sospitosos». Alhora, va fer públic que la plantilla dedicada exclusivament a aquesta tasca –a la qual s'hi dediquen al voltant de 10.000 empleats- van prevenir la creació de sis milions de comptes fraudulents.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.