IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Amazon obrirà una nova estació logística a Rubí aquesta tardor

El centre se suma, així, als tres situats a la província de Barcelona

Vista aèria de la línia d'embalatge de paquets del centre logístic d'Amazon del Prat. Imatge del 7 de març de 2018
Amazon obrirà un nou centre logístic a Rubí | Catalunya Diari

Amazon continua amb les seves inversions a Espanya i aquesta tardor obrirà una nova estació logística a Rubí (Vallés Occidental) en un context marcat pel Covid-19, segons ha informat aquest divendres el gegant del comerç electrònic.

Durant els pròxims mesos també obrirà un nou establiment a Leganés (Madrid). Aquest centre logístic, junt amb el de Rubí, servirà com un nou punt per repartir els paquets entre les ciutats i les zones més properes.

Més de 200 llocs de treball permanents

Des d’Amazon han anunciat que l’obertura d’aquestes dues noves estacions logístiques és rellevant per l’economia local, ja que crearan 200 llocs de treball permanents i de qualitat durant el primer any d’activitat».

A més, centenars de places quedaran obertes per aquells que vulguin treballar com a repartidors en els nous centres, tal com ha anunciat el director d’Amazon Logistics a Espanya, Paolo Patrone.

El centre se suma als ja existents a la província de Barcelona

La nova estació logística de Rubí comptarà amb més de 25.000 metres quadrats i estarà situada a l’àrea industrial de ‘Can Roses’. Allà, Amazon treballarà amb nou companyies d’entrega independents en la seva obertura, per així proporcionar una entrega ràpida als municipis de Rubí, Sant Esteve o Castellbisbal, entre altres.

Aquest centre se sumarà, així, als que ja posseeix Amazon a la província de Barcelona. Durant els últims set anys, la companyia ha obert noves estacions a Martorelles (Vallés Oriental), Castellbisbal (Vallés Occidental) i El Prat (Baix Llobregat).

Amazon ha creat més de 7.000 llocs de treball fixos a Espanya

Pel que fa a Madrid, Amazon situarà un nou centre logístic a Leganés i crearà 100 llocs de treball fixos el primer any. Alhora, col·laborarà amb sis companyies d’entrega independents que proporcionaran més de 200 oportunitats laborals per conductors que realitzaran les entregues a la regió.

Durant l’any 2019 Amazon va crear 2.200 llocs de treball a Espanya, arribant així als 7.000 empleats fixos al nostre territori. Durant els pròxims mesos, la companyia té planejat també la instal·lació de dos centres logístics més a banda dels de Rubí i Leganés, els quals estarien situats a Dos Hermanas (Sevilla) i Alcalá de Henares (Madrid).


Comentaris

envia el comentari