Ambulància del SEM

Preciosa felicitació d'una ambulància del SEM a dos nens pel seu aniversari

Els cossos policials i serveis sanitaris intenten fer el confinament més agradable als petits

Els petits detalls compten més que mai en dies de confinament. Petits i grans passen dies plegats a casa, alguns, celebrant el seu aniversari, sense poder fer-ho en companyia d'amics i persones estimades o amb una escapada o festa a l'aire lliure. Per sort, els cossos policials i els serveis sanitaris estan contribuint que els més petits, que donen gran importància a l'aniversari, l'afrontin de la millor manera possible.

Aquesta vegada una ambulància del SEM  ha volgut il·lusionar dos nens de Badalona que complien anys durant el confinament. Amb el vehicle aturat a sota de l'edifici on viuen els petits, els sanitaris han engegat les sirenes i han anunciat l'aniversari dels nens, tot felicitant-los, el que ha cridat també l'atenció d'altres veïns, que s'han unit a la gresca.

750 mones de Pasqua de regal a les famílies amb nens

La solidaritat està ressorgint arreu de Catalunya. Un altre exemple és Sant fruitós del Bages, on l'Ajuntament regalarà una mona de Pasqua a totes les famílies amb infants de zero a deu anys. Segons el consistori, seran 750 les famílies que rebran el pastís i els repartiran a domicili voluntaris de Protecció Civil i la Policia Local entre el diumenge a la tarda i el mateix matí de Dilluns de Pasqua.

Amb aquesta iniciativa el govern municipal vol que cap nen o nena del poble es quedi sense mona pel fet que els seus padrins no s'hagin pogut desplaçar fins al municipi.