El Festival de les Arts de Reus compta amb Ana Belén en concert a la seva programació

Sortegem una entrada doble per anar a veure a l'artista el pròxim 30 de juny

Reus es prepara per acollir a una de les veus més grans del territori, la d'Ana Belén.  En el marc del Festival de les Arts,  el pròxim 30 de juny a les 21.00 hores, la plaça d'Anton Borrell del municipi del Baix Camp s'omplirà de música i de grans records. La cantant presentarà «Vida», una col·lecció de composicions optimistes i inèdites.  Totes aquestes estan repletes de l'alegria i l'optimisme que caracteritzen a Ana Belén, una professional amb més d'una desena d'anys de recorregut professional com a cantant.

Si esteu interessats en gaudir d'una vetllada única i emotiva, no dubteu en comprar les vostres entrades. Ho podeu fer a les  taquilles del Teatre Bartrina i del Teatre Fortuny de Reus. Així doncs, podreu triar entre acreditacions de preus diversos, els quals varien entre els  25, 35 i 45 euros. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 977 010 650 i us assessoraran en tots els vostres dubtes.

La cantant Ana Belén actuarà a Reus el pròxim 30 de juny
La cantant Ana Belén actuarà a Reus el pròxim 30 de juny | Ajuntament de Reus

 

Una artista de cap a peus

Ana Belén compta amb una llarga trajectòria com a cantant i actriu.  L'artista ha mostrat el seu talent sobre els escenaris amb una veu i un talent innat per actuar. Per aquest motiu, suma un total de trenta obres de teatre i més de trenta-cinc discs.  A més, també ha sigut nominada en dues ocasions als 'Grammy Latinos' i ha aconseguit el  'Premio Grammy Latino' a l'excel·lència musical a l'any 2015.

  

El cinema ha esdevingut un altre dels pilars de la carrera professional d'Ana Belén, la qual ha realitzat una quarantena de pel·lícules. 'La colmena', 'La pasión turca', 'Libertarias', 'Cosas que hacen que la vida valga la pena' o 'Antigua vida mía' son alguns dels títols destacats.

Sortegem una entrada doble pel concert

Catalunya Diari i Tarragoona Digital sortegen una entrada doble perquè pugueu gaudir d'un concert històric. Així doncs, des d'avui, dia 18 de juny, fins al pròxim dia 25  tindreu temps de participar a través del nostre perfil d'Instagram(@catalunyadiari). El sorteig s'activarà aquest vespre, a les 20.30 hores. Tots aquells interessats en participar, només heu de seguir els passos que us detallem a continuació:

— Seguiu el perfil d'Instagram  de CatalunyaDiari (@catalunya_diari).

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari etiquetant la persona amb qui aniríeu a veure a Ana Belén.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @catalunya_diari.

— Teniu temps per a participar fins al 25 de juny. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!