Ana Rosa durant el programa d'aquest divendres

Vídeo: Una comunitat de veïns emociona Ana Rosa en directe

La periodista està fent cobertura exhaustiva del coronavirus a Telecinco

La programació de les cadenes de televisió ha patit modificacions pel confinament  que el coronavirus ha obligat a complir. Però alguns programes continuen emetent-se amb certa normalitat, això sí, fent cobertura exhaustiva de l'evolució de la pandèmia a Espanya. És el cas d''El programa de Ana Rosa', que es dedica diàriament a parlar de la crisi sanitària i de casos concrets de veïns que, confinats a casa seva, intenten passar la quarantena el millor possible.

Molts ciutadans comencen a patir els efectes d'estar-se tancat a casa per obligació, complint-se aquest dimecres el cinquè dia d'Estat d'Alarma, amb uns quants més per endavant. La imaginació i l'humor són claus per combatre l'ansietat i l'avorriment i alguns ciutadans tenen enginy per animar-se i animar els veïns.

La cançó que ha emocionat Ana Rosa

Aquest dimarts Ana Rosa ha dedicat una part del programa a aquestes persones que intenten treure ferro a l'assumpte. Un dels reporters del magazín de Telecinco s'ha desplaçat al barri madrileny de Lavapiés per comprovar de primera va com es viu el confinament.

El reporter s'ha endut una sorpresa quan un grup de veïns ha improvisat un petit concert des dels balcons, entonant la cançó 'Chiquitita'. El moment ha provocat l'aplaudiment a plató i, sobretot, l'emoció de la presentadora.

«Estic plorant cada dia»

«Bravo als veïns de Lavapiés. Quina meravella. Jo m'emociono. Els asseguro que estic plorant cada dia quan sortim a aplaudir i veig tothom fent-ho. Alguna cosa bona hem de treure de tot això. Coneixem els veïns i col·laborem», ha comentat la periodista, visiblement emocionada.

I és que no són poques les comunitats de veïns que s'han unit en cançons i fins i tot classes de fitness des dels balcons, per fer front a la duresa del moment en plena crisi del coronavirus. Una bona manera de desconnectar que posa la pell de gallina a Ana Rosa.