Fotomuntatge Jordi Basté i Andreu Buenafuente

Andreu Buenafuente demana ajuda a Jordi Basté en directe a Rac1: «Dona'm un cop de mà»

Tornarà a TV3 aquesta tardor amb el seu nou programa d'entrevistes

Andreu Buenafuente tornarà aviat a TV3. Casa és casa i Andreu Buenafuente ho té clar. Després d'anys i panys lluny dels projectes de la corpo, des de fa un cert temps al còmic reusenc se li noten les ganes de tornar als orígens. Un exemple? 'Vosaltres mateixos', el programa que està preparant i que s'estrenarà al mes de setembre en exclusiva a 3alacarta. 

Per tant, quan arribi la tardor Andreu Buenafuente tornarà a TV3. Però encara queda i el projecte està en una fase força inicial. Per això mateix, Andreu Buenafuente, que aquest migdia ha estat entrevistat a 'El Món a Rac1' per Jordi Basté, ha demanat ajuda al presentador barceloní.

Andreu Buenafuente demana ajuda a Jordi Basté

Aquest dimecres 12 de juliol, el presentador ha passat per RAC1, al programa de Jordi Basté, per a demanar que la gent s'inscrigui al càsting  per a participar en el nou espai. I és que, pel que sembla, està costant un pèl trobar participants pel programa. «T'ho agraeixo molt perquè t'he trucat i t'he demanat un cop de mà», deia Buenafuente a Basté en antena. «Això s'ha de dir i estic molt agraït a que hi accedeixis», afegia.  

«Sembla un programa senzill, però quan m'aturo a pensar-ho m'acollono a mi mateix...» ha reconegut l'Andreu. «Serà una hora de sorpreses, vida i emoció», avança l'humorista.

«El programa té una complicació i és que s'elaborarà abans que s'emeti i fins que la gent no l'hagi vist, no sabrà de què va. La bona serà la segona temporada», ha sentenciat. El presentador reusenc ha explicat que el nou programa de TV3intentarà reivindicar la «conya catalana».

Finalment, Buenafuente ha acabat bromejant sobre les eleccions espanyoles del 23J: «No oblideu de posar bastantes espelmes per a les properes eleccions i pujar al Montserrat. Qualsevol cosa pot ajudar».

Imatge d'Andreu Buenafuente durant el seu monòleg anomenat 'Curraràs'
Andreu Buenafuente tornarà a TV3 | TV3

La nova aposta de TV3 amb Andreu Buenafuente al capdavant

'Vosaltres mateixos'  serà el programa on els espectadors són els protagonistes. L'espai estarà dedicat a fer entrevistes anònimes, a persones del dia a dia.

És per aquesta mateixa raó que Buenafuente ha començat a fer una crida  perquè els espectadors que vulguin es puguin presentar i conversar amb ell al plató. 

L'espai està pensat per ser un format gran amb l'estrena exclusiva al nou 3alacarta que es posarà en marxa també al setembre, com a pas previ a la nova plataforma en streaming que arribarà al 2024.

El programa s'estrenarà pel canal convencional de TV3de cara a l'octubre, en un dia de la setmana i una hora que encara s'ha de determinar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!