Pla mig del periodista Jordi Eroles

Jordi Eroles, de TV3, sorprèn amb la foto més inesperada: les xarxes se'n fan ressò

El periodista marcarà la tendència d'aquest estiu

L'estiu ja és aquí i, amb ell, la calor i les altes temperatures. Sovint, encertar la roba és complicat, ja que, la temperatura va variant al llarg del dia. Un fet que provoca que hàgim d'apostar per peces de roba amb teixit fresc i còmode per afrontar els episodis de calor. 

Jordi Eroles, un dels periodistes professionals de TV3, és un dels que segueixen aquesta tendència: vestir amb roba còmoda, i també, sabates.

Jordi Eroles sorprèn

A més de ser bon periodista, Jordi Eroles s'estima el seu país. És català fins a la medul·la, orgullós de la terra, la llengua i tots els seus costums, així ho mostra als seus milions de seguidors sempre que pot.

Ara, el periodista, ho ha tornat a fer. Ha sorprès els seus companys i als seus seguidors amb el calçat que es posa, des de fa un parell de dies, per anar a treballar.

Pel que sembla, la calor també hi és present a la redacció del periodisme i, per aquest motiu, ha optat per calçar-se amb l'opció més còmoda i fresca del seu armari, deixant bocabadats els seus companys i seguidors. 

A través del seu compte de Twitter, ha publicat una imatge de les sabates que s'ha posat per anar a treballar. «Avui he anat a treballar ben còmode i fresc», ha publicat juntament amb la imatge de les sabates. 

El calçat que ha optat per fer servir el periodista és un que, fa uns anys, utilitzava per la festa major de Sant Pere de Ribes, al Garraf. Tal com ha indicat el periodista: «He recuperat unes velles espardenyes de pagès que tenia guardades i que vaig comprar quan formava part de la colla de Cabeçuts i Capis de Ribes».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

La xarxa ho comenta

Els comentaris arran de la publicació no s'han fet esperar. Hi ha hagut missatges de tota mena. Entre els missatges que ha rebut el periodista destaquen els següents: «Elegància màxima», «Ni Armani fot aquest disseny», «Molt fresc i molt català» o «Xulíssimes». 

A més, Eroles, no se les ha posat una vegada, ni tampoc dues, sinó que ahir, 4 de juliol, va tornar a TV3 amb la seva nova tendència. «Segon dia consecutiu que vaig a treballar amb espardenyes. Crec que les institucionalitzaré com a calçat oficial d'aquest estiu: còmodes i fresques», va indicar al seu Twitter.