Toni Cruanyes, el presentador del Telnotícies Vespre de TV3

Impacte pel canvi d'imatge de Toni Cruanyes a TV3: no s'ho havia fet mai

Toni Cruanyes ha sorprès els espectadors aquest dimarts

Sorpresa a TV3 aquest dimarts. I és que un dels seus presentadors estrella de la cadena ha aparegut amb un canvi de look força notable.

És normal que moltes cares conegudes de la televisió un dia decideixin canviar la seva imatge i aparèixer d'una forma diferent. Tallar-se els cabells, tenyir-se'ls, operacions estètiques... Hi ha diverses opcions per canviar de la nit al dia davant de les pantalles.

I és el que ha passat ara. Aviat farà deu anys que Toni Cruanyes condueix el 'Telenotícies'. Cada dia entre setmana puntual a les 9 de la nit, des de l'any 2014. I sembla que, de moment, això no canviarà. L'audiència està de part seva, és líder cada nit i és el que mana en moltes ocasions. 

Però sí que ha canviat alguna cosa inesperada aquest dimarts a la nit. Com és habitual, el periodista tornava a presentar el 'TN Vespre', però amb una lleugera variant. Apareixia com mai abans l'havien pogut veure els teleespectadors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Toni Cruanyes sorprèn i canvia d'imatge

Així és. El presentador de TV3 ha conduït aquest dimarts el 'TN Vespre' visiblement canviat. Amb sovint un aproximadament mig milió d'audiència, de ben segur que molts d'ells no han passat per alt el canvi del periodista de 48 anys en l'última edició dels informatius d'aquest dimarts al vespre.

I és que sembla que Toni Cruanyes s'hauria deixat de tenyir la barba, un fet que mai havia passat en els gairebé 10 anys que porta al capdavant dels informatius de la cadena pública catalana.

Foto de Toni Cruanyes presentant el 'TN Vespre' a TV3.
El canvi d'imatge de Toni Cruanyes al 'TN Vespre'. | TV3

Després de tant de temps sense canviar de look, amb el seu característic cabell curt i una barba arreglada, ara ha optat per fer aquest canvi tan sorprenent. Toni Cruanyes ha decidit mostrar-se natural i no amagar les canes que apareixen inevitablement amb l'edat. 

I és que, com recull EnBlau, fins ara era la mateixa TV3 la que havia decidit fins ara tenyir els cabells de la barba a Toni Cruanyes per presentar diàriament el 'Telenotícies Vespre' des de fa gairebé deu anys. Una decisió que ara sembla haver arribat a la seva fi, com s'ha pogut veure aquest dimarts.