Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Eroles

Jordi Eroles, de TV3, desfet per la notícia que ha hagut d'anunciar: «Ha mort avui»

«Ha mort avui, mentre dormia i ens deixa un gran buit»

Diuen que l'animal més fidel de l'home és el gos i és que poder gaudir de la seva companyia és tot un privilegi. Encara més si teniu infants a casa i des de ben petitets han viscut les seves primeres aventures acompanyats de la seva estimada mascota.

Així, l'animal es converteix en el millor amic dels nens i viceversa. Una relació tan especial que només els que han tingut la sort de poder-la viure poden entendre.

Ha mort avui

Aquest matí, una de les cares més conegudes i estimades de la graella de TV3 ha publicat al seu compte de Twitter una trista notícia. El periodista Jordi Eroles ha piulat a la xarxa social la mort del seu gos: el Tro.

«Un dia molt trist a casa nostra. El Tro ha estat el sisè membre de la família durant catorze anys i mig. La Júlia, el Pau i la Berta gairebé no tenen records de la seva vida sense la presència d'aquest gos preciós, fort i bon jan», confessava Eroles amb aquestes sentides paraules.

«Ha mort avui, mentre dormia i ens deixa un gran buit», ha conclòs. 

Adeu a TV3

Fa unes setmanes que vam conèixer la notícia que el periodista Jordi Eroles i Asènsio marxava definitivament de TV3 per convertir-se en el nou cap de l'oficina de comunicació del Departament d'Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya.

Després d'una pila d'anys, 30 gairebé, el català posa punt final a la seva etapa professional amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.  

Eroles va treballar en diversos sectors de la cadena, però on va tenir més èxit va ser com a presentador del 3/24, esdevenint en la cara visible del canal de televisió dedicat íntegrament a la informació. 

Canvis al mitjà català

TV3 està patint un moment de canvis. El director actual de la cadena, Vicent Sanchis i Llàser, serà destituït pròximament. Fet que sacsejarà, en menor o major mesura, l'estructuració de la cadena, ja que en la incorporació d'un nou director o directora és bàsic un temps d'adaptació. 

Els canvis són molt necessaris, sobretot en el món en què vivim el qual evoluciona molt ràpidament. Ja ho diuen: renovar-se o morir.