Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Julia Otero.

El drama que acaba de confessar la catalana Julia Otero: «tinc esperança»

La periodista ha parlat obertament sobre la seva malaltia

El periodista Jordi Évole va tancar ahir la temporada del seu programa 'Lo de Évole' amb una emotiva i sincera entrevista a la catalana Julia Otero. L'emissió amb la comunicadora d'Onda Cero es va dividir en dues parts i, ahir vam poder veure la segona part d'aquesta.

Com tothom sap, Otero va anunciar el febrer de 2021 que es retirava temporalment de la ràdio perquè li van diagnosticar un càncer de còlon. Ho va declarar al programa el qual presentava 'Julia en la onda', ja que restaria aïllada d'aquest durant un temps.

Julia Otero parla obertament sobre la seva malaltia

Tot i haver passat per diferents fases al llarg de tot el procés, Otero, per al moment, es troba totalment recuperada i sembla que ha guanyat la batalla a aquesta maleïda malaltia. Tot i que encara ha de passar un temps més per saber si la periodista haurà guanyat la guerra definitivament.

«Estic sana. Fins a dintre de tres mesos que em tornaran a revisar completament», declarava la comunicadora. 

Concretament, han de passar cinc anys, amb controls periòdics, per saber si apareix o no alguna cèl·lula maligna. 

Encara que ella es mostra positiva, «estic millor que tu», li deia a Évole. «Perquè ara jo sé que fins a finals de juny estic sana. I tu no ho saps».

D'aquesta manera Otero s'ha de fer revisions cada tres mesos. Si tot va bé les revisions seran cada sis mesos i posteriorment cada any fins a complir, així, els cinc anys de rigor per estar completament tranquil·la davant d'alguna possible recaiguda.

Tinc «esperança»

Julia Otero sap que hi ha la possibilitat que hi hagi alguna cèl·lula maligna viatjant per al seu organisme. Així, la periodista es mostra esperançada que si es donés aquesta situació, el seu sistema immunitari sigui ràpid i la detecti a temps.

«Si creua les parets i arriba a un òrgan, espero que aquest li posi molt difícil i acabi amb ella», explicava durant l'entrevista.

Al llarg de tota l'emissió del programa es palpava a la perfecció la química que tenien els dos professionals. Els quals van parlar de moltíssimes coses, a banda del càncer, com dos bons amics.

A més, Julia Otero va publicar aquest febrer una fotografia amb Jordi Évole al seu compte d'Instagram. On es poden veure els dos fent-se una afectuosa abraçada.

«Després d'un any, l'abraçada ha sigut antològica», sentenciava la periodista.