ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Àngels Barceló conduirà el matinal de Cadena SER ‘Hoy por Hoy’

La catalana pren el relleu de directora del magazín a Pepa Bueno, que ocuparà el seu lloc a l'‘Hora 25’
Substituirà Pepa Bueno, que alhora pren el relleu al magazín 'Hora 25'   | CatalunyaDiari.cat

 

La periodista Àngels Barceló serà la nova veu dels matins de la Cadena SER a partir del setembre, en assumir la direcció d’Hoy por Hoy’, que ha conduït Pepa Bueno els últims vuit anys. Els darrers onze anys Barceló ha sigut la veu del magazín de tarda ‘Hora 25’, un programa que ara quedarà en mans, precisament, de Pepa Bueno.

 

Amb aquest relleu, la temporada vinent Barceló assumeix la conducció del gruix del programa, de sis del matí a les dotze i vint minuts del migdia, una novetat respecte a les últimes temporades, en què Pepa Bueno i Toni Garrido es repartien l’espai en dues franges: informativa i més divulgativa, respectivament. Tan Pepa Bueno com Àngels Barceló «abordaran una profunda renovació» dels programes que dirigiran respectivament a partir de setembre, informa l’emissora del grup Prisa.

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

D’altra banda, la Cadena SER ha anunciat també la renovació de tres professionals més de la casa. Són Carles Francino, que seguirà al capdavant de ‘La Ventanta’, i Manu Carreño i Dani Garrido, que també han renovat al capdavant de ‘El Larguero’ i ‘Carrusel Deportivo’, respectivament.

 

També et pot interessar...