Canvi de mans en la direcció de la Fundació La Caixa

Antoni Vila substituirà Jaume Giró, mà dreta d'Isidre Fainé durant els seus sis anys com a director general

Membres i directius de la Fundació La Caixa
Isidre Fainé ha destacat la bona feina de Giró al capdavant de la direcció de la Fundació | Catalunya Diari

El patronat de la Fundació Bancària La Caixa ha aprovat aquest dijous a Barcelona el nomenament d'Antoni Vila com a nou director general de l'entitat, en substitució de Jaume Giró, que ha pactat la seva sortida amistosa coincidint amb el final del Pla Estratègic 2016-2019 i de tots els objectius marcats, segons informa la institució. El relleu serà efectiu el dia 1 de gener.

Vila va ingressar a La Caixa el 1985 i des d'aleshores ha ocupat càrrecs de responsabilitat. El 1991 va ser nomenat director general del Grup Assegurador, i el 1998 es va incorporar al Comitè de Direcció. A partir del 2014 va exercir com a president de MicroBank i des del juliol del 2019 és adjunt al president de la Fundació.

La mà dreta d'Isidre Fainé

Jaume Giró es va incorporar a La Caixa el 2009. Fins al 2014 va ser director executiu i director general adjunt de Comunicació, Marca, Patrocini i Relacions Institucionals de CaixaBank, que va sortir a borsa coincidint amb la seva arribada. Del 2014 al 2019 el periodista i gestor ha exercit de director general de la Fundació. Ara Giró encara una nova etapa professional en el món de la consultoria.

  

  

El president de la Fundació, Isidre Fainé, ha destacat «l'encert» de Giró al capdavant de la Fundació a l'hora de preservar «l'essència» i la «missió» de l'entitat «en uns anys de gran intensitat i complexitat». De fet, Giró ha estat la mà dreta del president aquests sis anys, mantenint tots dos un vincle que, segons confessen, perdurarà de forma personal en el futur.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari