Neymar en un partit del FC Barcelona

La milionària xifra que exigeix Neymar al Barça i posa contra les cordes el club

Reclama una part del seu salari de l'última temporada

Segons ha avançat 'El Mundo', Neymar ha tornat a carregar contra el FC Barcelona. Aquest cop el brasiler demana al club 3,5 milions d'euros corresponents a un impagament de l'últim salari del jugador abans de marxar cap a París. A més a més, acusa Josep Maria Bartomeu d'actuar amb «absoluta mala fe» i d'haver pres «represàlies»  contra ell per no estar d'acord amb el seu fitxatge al PSG.

Recordem que el futbolista va traslladar al club blaugrana que només estaria disposat a retirar la denúncia que reclama per la prima del seu fitxatge —on exigeix 43,6 milions d'euros dels quals ja ha percebut 20,7 milions— sempre que el Barça es comprometés, per escrit, a tornar-lo a fitxar.

Reclama una part del seu salari de l'última temporada

La negativa del club català va provocar  la celebració d'un judici laboral i la ruptura temporal dels contactes. De fet, el Barça ja ha rebutjat qualsevol possibilitat de fitxar a Neymar durant el mercat d'hivern. Ara, el davanter, a més de la part que li falta de la prima de renovació, reclama també una part del seu salari de l'última temporada que oscil·la aproximadament en 3,5 milions d'euros.

El mitjà citat, explica també que Neymar assegura que el Barça s'havia compromès expressament a abonar-li aquests diners i que per tant, no ha complert la promesa. Per aquest motiu, a través de 'Laffer Abogados', el jugador ha presentat una nova demanda laboral que complica cada cop més el seu retorn al club blaugrana.

El pare del futbolista explica que «correspon a una demanda antiga»

El pare del futbolista, en declaracions a 'El Partidazo' de la Cope, va assegurar que «correspon a una demanda antiga, de quan Neymar va sortir del Barcelona. En aquest moment ens sentim perjudicats» però que tot està encaminat perquè se solucioni: «Volem arribar a un acord amb el Barça, serà el millor per a tots. Mai hem tingut una mala relació amb Bartomeu. No sabem si tornarem allà, ara té contracte amb el PSG».

També et pot interessar...