Julia Otero al photocall dels premis Ondas

L'anunci de Julia Otero després de sis mesos de lluita contra el càncer i una pèrdua

Julia Otero està carregada d'optimisme

Julia Otero ha anunciat una gran notícia de cara a l'inici de la nova temporada de ràdio i televisió.

Avui, alguns dels programes més reeixits del nostre país comencen el 'nou curs' coincidint amb la recta final del mes d'agost.

El setembre és a punt d'arribar i els programes de televisió i de ràdio ja es posen en marxa després de les vacances d'estiu.

Un d'aquests és 'Julia en la onda', el programa que habitualment presenta Julia Otero i que ara està sota el comandament de Carmen Juan. La periodista ha substituït la seva companya i gran amiga durant els sis mesos que ha estat absent.

En plena batalla contra el càncer, Julia ha hagut d'estar al marge de la feina i centrar-se en recuperar-se, tot i que això no li ha impedit aparèixer esporàdicament al programa.

El 21 de juny es va posar davant del micròfon i va proclamar el seu amor a la professió que tantes alegries li ha donat.

L'experiència va ser tan satisfactòria per a Julia que, ara, ha volgut repetir la visita als estudis de ràdio amb motiu de l'inici de la nova temporada. Un retorn que estarà ple d'emoció, però també de molt de dolor.

Cal recordar que la locutora inicia aquesta nova etapa després de la mort recent del seu gran amic i tertulià del programa, Juan Adriansens.

Julia Otero anuncia que torna a la ràdio després de sis mesos de lluita contra el càncer

Al febrer, Julia deixava sense paraules els seus oients després d'anunciar que li havien diagnosticat un càncer. Ho feia en ple directe a l'espai que presenta a Onda Cero, el qual va haver d'abandonar temporalment per a sotmetre's a un tractament de quimioteràpia.

«La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies. Les coses s'han de dir pel seu nom", assegurava la locutora, valenta i decidida, abans d'informar que estaria absent «uns mesets».

Des de llavors, la gallega ha anat compartint a les xarxes socials alguns detalls de la recuperació.

Els seus seguidors han pogut veure de primera mà com Julia va celebrar l'aniversari envoltada de la gent que estima. També han viscut amb ella alguns dels passejos a l'aire lliure que, segons ha afirmat la periodista, han ajudat a que evolucioni favorablement.

Precisament, Julia Otero ha volgut compartir a Twitter la seva última gran notícia. Avui mateix, a partir de les tres de la tarda, tornarà a antena per a celebrar l'inici de la nova temporada.

«Encara que no n'hi hagi per tant, dilluns passo llista a #Jelo. Qui no hi sigui, es queda sense berenar. Riure, plorar, pensar, emocionar i divertir. Amb aquests verbs com a objectiu —i, afegeixo, informar— comencem la quinzena temporada», anunciava Otero, molt orgullosa.

Julia Otero torna per a celebrar l'inici de la quinzena temporada del seu programa

Després de comunicar la gran notícia, molts seguidors de la locutora s'han posat eufòrics.

No obstant això, la periodista ha hagut de sortir al pas per a aclarir que es tracta d'un retorn temporal i especial, ja que encara continua lluitant contra el càncer.

Tot i haver finalitzat el tractament de quimioteràpia, d'aquí a poc Julia haurà de passar per quiròfan abans de tornar definitivament a la feina.

"Gràcies de tot cor als que heu rebut amb alegria que torni (provisionalment) a @OndaCero_es. S'ha acabat el tractament, però falta el talla i enganxa. En breu arribarà la cirurgia. Quan tot hagi acabat, seré la primera a dir-ho. Encara estic en trànsit, però dempeus», ha escrit Julia Otero a Twitter.