Botiga 'Crack Hogar'

Anuncien el tancament sobtat d'una famosa botiga: una cadena repartida per Catalunya

La botiga abaixarà les persianes definitivament quan s'acabin les existències

Tanca per sempre una botiga d'una famosa cadena a Catalunya. L'establiment en qüestió és la botiga 'Crack Hogar' de Terrassa, al Vallès Occidental, dirigida a la decoració de la llar. Així, tal com informa el mitjà Món Terrassa, la botiga situada en ple centre de la localitat abaixa les seves persianes definitivament. 

L'establiment està situat al carrer de la Font Vella 25 del municipi i, a través de diversos cartells al seu aparador, ha anunciat que fa liquidació total de tots els seus productes. A més, tal com informa el mitjà esmentat anteriorment, tot està rebaixat amb un 25% de descompte. És per això que és un bon moment per anar a donar-hi una ullada.

El que no ha sortit a la llum, han estat els motius pels quals, finalment, han decidit tancar la botiga. És cert que l'augment considerable dels preus, especialment el de la llum, podrien haver pogut accelerar aquest tancament definitiu. Tal com ha passat en altres comerços, els quals s'han vist ofegats a l'hora de fer front a les despeses. 

Arreu de Catalunya

'Crack Hogar' no només es troba a Terrassa sinó que diverses botigues de la cadena estan situades arreu del país català. D'aquesta manera, compten amb deu establiments arreu de Catalunya, els quals estan repartits en diferents punts encara que predominen al Vallès Occidental i al Vallès Oriental

Les botigues les podeu trobar a Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sabadell, Mollet del Vallès, Granollers, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs, Barcelona, Castelldefels i a Reus. Ara, però, un cop s'acabin les existències, a Terrassa ja no s'hi podrà anar a comprar.

Una botiga de decoració

'Crack Hogar' es tracta d'una companyia dedicada a la decoració de la llar. A les seves botigues, podreu trobar tot el que necessiteu i les darreres novetats i tendències en decoració i en mobles per a la llar, per a la terrassa i per al jardí. A més, els seus preus són bastant assequibles. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp