Apallissen el nuvi en una boda després d'aparèixer la seva primera dona per a avisar que té dues esposes més

L'home no va respectar les normes de l'enllaç i els presents de la cerimònia el van apallissar

BODA
Les altres esposes no havien donat el seu consentiment  | Pixabay

La poligàmia és una creença acceptada al Pakistan, on un home pot casar-se diverses vegades i conviure sota el mateix sostre amb diferents dones. Encara que sigui una pràctica religiosa respectada pels membres de la comunitat pakistanesa, s'han de seguir certes normes, com ara comunicar-li a l'esposa el nou enllaç i que aquesta li atorgui consentiment al nuvi. 

Doncs, aquestes normes no les va seguir Asif Rafiq Siddiqi, de la ciutat de Karachi al Pakistan. Segons ha publicat la BBC, l'home estava celebrant el seu nou enllaç en el moment que la seva primera dona va irrompre a la cerimònia de la mà del fill que havien tingut en comú. La dona va afegir: «Ell és el meu marit i el pare d'aquest nen», exposant tot seguit que Rafiq s'havia absentat de casa posant com a excusa que marxava a la ciutat de Hyderabad durant tres dies. 

Els assistents a la boda van voler venjança

La multitud assistent a la cerimònia va decidir aplicar la llei per la seva pròpia mà i van arrossegar a Asif Rafiq fins al carrer. Una vegada fora de la capella on havien de celebrar la boda, els convidats li van brindar una brutal pallissa. Els cops de la gent li van provocar diverses ferides i van trencar la roba que portava. 

Segons sembla, i tal com publica la BBC, Solddiqi no era la primera vegada que mentia a la seva primera dona, la qual també havia descobert mesos abans un enllaç amb una segona esposa. La primera dona ho va descobrir per uns missatges de text que hauria enviat d'amagat. 

Salvat per la policia

Finalment, després d'uns instants, Asif va tenir molta sort perquè la policia el va poder salvar. Les autoritats el van refugiar en una oficina de la policia que hi havia a prop del lloc dels fets. Tot i això, els familiars de la seva dona el van seguir i el van esperar fins que va sortir. Quan Asif va decidir sortir de l'autobús que havia utilitzat per a protegir-se dels cops de la família, algunes persones que estaven presents van haver d'intervenir per a evitar més violència

El cap dels policies, Rao Nazim, va explicar al mitjà de comunicació britànic que encara no s'ha fet cap queixa formal, ja que «és un tema familiar i els demandants han d'anar al tribunal de família per a resoldre els seus problemes».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari