Quan està a punt de casar-se apareix l'amant embarassada: «El teu bebè»

Va decidir destapar la seva infidelitat el dia de la boda

Imatge d'arxiu d'una parella amb els seus respectius anells
Va decidir destapar la seva infidelitat el dia de la boda | Pixabay

Com se sol dir, abans de casar-se cal conèixer molt bé la persona amb la qual compartiràs la resta de la teva vida, perquè no hagis de penedir-te'n quan ja sigui molt tard. Especialment, cal saber si hi ha hagut en el passat alguna relació amb una tercera persona, que encara no ha sortit a la llum.Això va jugar-li una mala passada a una núvia el dia de les seves noces, quan durant la cerimònia, de manera surrealista, es va presentar l'amant del seu futur marit anunciant que estava embarassada d'ell. «Anthony, sé que m'escoltes, aquí està el teu bebè», se sentia cridar la seva amiga íntima.


Anthony mantenia dues relacions paral·leles

Segons les informacions, Anthony mantenia dues relacions paral·leles amb diferents dones, però al final es va anar amb una i va deixar a l'altra embarassada, per la qual cosa quan aquesta es va assabentar de l'enllaç, va decidir presentar-se allí mateix en les seves noces.


Durant l'estrany incident amb l'amant a les noces, els convidats es van quedar al·lucinats, sense poder parar de repetir 'Oh my God! (Oh Deu meu!), mentre els testimonis, que estaven al costat del nuvi i la núvia, es quedaven en estat de xoc.


La filla de la núvia, contra l'amant: «Has arruïnat la boda!»

Mentrestant, Anthony es comportava com si no passés res i el capellà continuava amb la cerimònia nupcial i intentava seguir la missa com podia. Però la filla de la núvia es va cansar i va sortir corrent cap a l'amant del nuvi: «Has arruïnat les noces de la meva mare!, què nassos et passa?».Després de tot l'escàndol, el casament es va suspendre i no hi va haver enllaç entre la parella. El que no ha transcendit és si totes dues dones van acabar deixant Anthony solter, o hi va haver alguna mena de reconciliació amb alguna de les dues.


Comentaris

envia el comentari