Convoquen un últim aplaudiment de reconeixement al personal sanitari aquest diumenge al vespre

Tot i això, algunes plataformes i entitats, així com ciutadania en general, demanen continuar amb la iniciativa perquè la pandèmia encara no s'ha superat

Diverses persones aplaudeixen des d'un balcó
S'ha convocat un últim aplaudiment de reconeixement als treballadors sanitaris. | Europa Press

L'homenatge diari al personal sanitari tindrà el seu punt final aquest diumenge al vespre. A través de les xarxes socials s'ha convocat un últim aplaudiment de reconeixement per aquest diumenge a les vuit del vespre, per tal de finalitzar la iniciativa «d'una manera digna». Segons el text que circula per les xarxes socials, es convida tota la ciutadania a fer «el millor i més llarg homenatge des dels balcons a tot el personal sanitari i de la resta de treballadors dels sectors essencials que han brindat el seu treball i esforç per a protegir-nos i doblegar la pandèmia».

Cal recordar que aquesta iniciativa va néixer el passat 14 de març, quan la ciutadania es va posar d'acord per a aplaudir al personal sanitari a les vuit de la tarda des de les seves finestres. La cita dels aplaudiments s'ha allargat més de 60 dies des de les finestres i balcons de tota Espanya, però, amb la desescalada progressiva, aquest gest de reconeixement ha començat a perdre intensitat i, per això, se li vol donar «un final digne».

Veus crítiques demanen continuar amb els aplaudiments

No obstant això, algunes plataformes i associacions, com la Coordinadora Estatal de Marees Blanques o la Federació Regional d'Associacions Veïnals de Madrid (FRAVM), s'han posicionat en contra de posar punt final a aquesta iniciativa a través de Twitter i han demanat que se segueixin amb els aplaudiments perquè «aquesta crisi no s'ha acabat».

Així mateix, moltes persones, entre elles empleats sanitaris, han demanat també a través de les diverses xarxes socials que no s'aturin els aplaudiments diaris, ja que la pandèmia encara no s'ha superat i la situació dels treballadors del sector sanitari continua sent precària.


Comentaris

envia el comentari