IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tres aplicacions legals que us permetran localitzar els nous radars

Us recomanem alguns trucs

Control de velocitat a la C-35 el 39 de juliol de 2018
Aquestes aplicacions permeten detectar radar de manera legal | Catalunya Diari

Índex Amagar

Des d'ara i fins a l'estiu, a Catalunya s'incrementarà la presència de radars a les carreteres. Existeix alguna manera d'advertir la seva presència per evitar passar-hi a més velocitat de la permesa? Avui us expliquem tres aplicacions que us podeu descarregar i que us poden servir per evitar els radars de la xarxa viària:

Radardroid

Tot i que és exclusiva per a dispositius Android, la versió gratuïta compta amb 5 milions de descàrregues, una xifra d'allò més important. L'app alerta dels radars de la DGT i el Servei Català de Trànsit, però també incorpora informació dels ajuntaments. La versió de pagament val 5,99 euros.

iCoyote

Segons el RACC, és la més efectiva. Localitza radars fixos, mòbils o de tram en punts urbans i interurbans. També permet els usuaris avisar els altres en cas que trobin retencions.

Waze

Tot i que no està pensada per això sinó per permetre als usuaris planificar rutes, l'app també ens avisa de la seva presència. Tot plegat, en una funció que no és il·legal. Conèixer la seva posició no és el mateix que detectar-lo ni inhibir-lo. Detectar radars mòbils i inhibir-ne el senyal sí que és una il·legalitat.


Comentaris

envia el comentari