Apple mou fils: Tanca quatre botigues a Espanya pel coronavirus

Esperen tornar a operar de manera normal «quan sigui segur fer-ho»

Tenda d'Apple situada a Madrid
Esperen tornar a operar de manera normal «quan sigui segur fer-ho» | Catalunya Diari

Apple tancarà des d'aquest dilluns i de manera temporal les seves quatre botigues a Madrid, com a prevenció per l'evolució de la pandèmia del coronavirus a la capital, segons ha assenyalat la companyia en un comunicat.


El tancament dels seus quatre Apple Store de la capital se sumaran al de Saragossa. No obstant això, la companyia apunta que desconeix si aquesta mesura s'ampliarà a la resta de botigues que té a Espanya.
 

Esperen tornar com abans millor

En el comunicat ha fet públic, Apple ha afirmat que, a causa de les condicions actuals vinculades a l'evolució de la pandèmia pel coronavirus en algunes de les comunitats en les quals serveix, s'està procedint a tancar temporalment les botigues en aquestes àrees.


En la seva pàgina web pot llegir-se el següent: «Esperem tornar a operar de manera normal quan sigui segur fer-ho. De moment, la botiga està oberta per recollir comandes 'online' que ja estiguessin fetes i per donar suport tècnic a cites demanades abans del divendres, 21 d'agost».


Així, confirmen que la botiga de Puerta del Sol de la capital romandrà oberta durant aquest diumenge 23 d'agost. Els clients podran passar-hi fins a les 20.00 hores del vespre, però només aquelles que ja hagin contactat per demanar cita o tinguin una comanda per recollir podran accedir a la botiga.


«Fem aquest pas amb molta precaució, mentre seguim de prop la situació i esperem que els nostres equips i clients tornin com més aviat millor», remarca la companyia.
 

Queixes per cancel·lacions d'Apple sense cap explicació

Les primeres alarmes van començar a saltar a les xarxes entre usuaris d'Apple, que havien vist cancel·lades les seves reserves sense previ avís. Aparentment, les úniques botigues que sortien disponibles per als usuaris eren les situades a Valladolid. «No entenc res», han comentat alguns clients d'Apple a Twitter. Ara la companyia aclareix la situació.


Comentaris

envia el comentari