Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Arcadi Espada parlant del Síndrome de Down a 'Chester'

Arcadi Espada acusa Rivera d'haver «perdut el contacte amb la realitat»

Un dels fundadors de Ciutadans es mostra en contra de l'estratègia de partit del polític

Arcadi Espada parlant del Síndrome de Down a 'Chester'
Arcadi Espada acusa Rivera de ser «un príncep cada vegada més abstret i solitari»  | Cedida

Ciutadans està en crisi. L'estratègia de la cúpula de no dialogar amb Sánchez per facilitar-ne la investidura no està agradant a un sector del partit. Tant és així, que el passat diumenge, 24 de juny, Toni Roldán i Javier Nart, portaveu d'economia i eurodiputat, van anunciar la seva dimissió, en contra del gir a la dreta del partit taronja i de la seva decisió de vetar el PSOE. 

La pèrdua de dues de les figures més reconegudes del partit va suposar, sens dubte, que es tractés d'un dels dies més negres de Ciutadans, que està en plena crisi ideològica. Tot i això, la portaveu del partit,  Inés Arrimadas, va confirmar el mateix dia a la premsa que l'estratègia del partit no canvia, tot i les circumstàncies, i que des de la cúpula del partit se seguirà lluitant  en contra de l'actual president del govern, Pedro Sánchez.

Un dia després ha estat el torn d'un dels fundadors del partit, Arcadi Espada. El periodista ha carregat durament contra Rivera i altres membres del partit en una columna del diari 'El Mundo', titulada 'Dolent per Espanya i ja no diguem per Ciutadans'. En ella s'ha mostrat en contra de l'actitud del partit pel que fa al veto a Sánchez. Fa uns dies, Espada ja va mostrar les seves discrepàncies amb Rivera amb una columna titulada 'Casta puta', on defensava l'actitud de Valls i el seu pacte amb Colau.

Controlar Sánchez des del govern

Espada ha acusat Rivera de «perdre el contacte amb la realitat», Segons el periodista i polèmic columnista, no respondre les trucades de Sánchez i no pactar amb el PSOE és un error. Arcadi Espada defensa la idea de «controlar-lo des del govern».

Sobre l'actual president del govern, afirma que «va arribar al poder a les espatlles d'una mentida (els ciutadans mereixen un govern que no els menteixi) i la mentida és una metàstasi. Urgeix controlar-la. Les eleccions van atorgar a C's la possibilitat de fer-ho des del Govern.

Crítiques contra altres membres

Rivera no ha estat l'única víctima de les crítiques del fundador del partit, sinó que també ha carregat contra altres membres de la cúpula, particularment contra Arrimadas.  En la columna, afirma que «el que va impedir que Arrimadas es presentés a la investidura a Catalunya no va ser una decisió estratègica, sinó la pura impotència intel·lectual i política».

A més, ha afirmat que Rivera és «un príncep cada vegada més abstret i solitari» i ha qüestionat la capacitat de decisió i de criteri d'alguns dels membres del partit, propers al líder taronja: «al seu al voltant quatre persones (Arrimadas, Hervías, Villegas i De Páramo) que comparteixen les seves decisions abans de ser anunciades», a apuntat.

També et pot interessar...