Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El reusenc Ariel Santamaria, durant la seva actuació a Got Talent

Ariel Santamaria: «Elvis se'm va aparèixer en somnis i em va dir que em presentés a Got Talent»

El Juantxi més cèlebre va actuar ahir dilluns al 'reality' de Telecinco | Risto Mejide va prémer el botó vermell abans que el de Reus obrís la boca
El reusenc Ariel Santamaria, durant la seva actuació a Got Talent
El reusenc Ariel Santamaria, durant la seva actuació a Got Talent | Telecinco

 

Evidentment, l’Ariel Santamaria no deixa ningú indiferent. L’’Elvis de Reus’ i un dels màxims referents del Juantxisme —o el ‘frikisme’ més ganxet— va aparèixer ahir, en primeríssim ‘prime time’ televisiu, a l’escenari del popular Got Talent.

A Telecinco, el reusenc hi va anar decidit, beneït i animat pel mateix ‘Rei del Rock’, tot fent una mena d’entrada triomfal —amb puntades voladores incloses— que, abans que res, ja va rebre el vot negatiu d’un Risto Mejide implacable.

[predef]reus-app-183[/predef]

«Elvis em va dir que em presentés a Got Talent»

«Elvis m’ha aparegut diverses vegades en somnis, el primer cop al 2001, i em va dir que em dediqués a la política municipal; vaig ser regidor a Reus el 2007. Després, em va dir que em presentés a Got Talent, i aquí estic!», va explicar el de la CORI.

Amb una Paz Padilla entusiasmada, optimista i lliurada al xou, Santamaria va entonar ‘La Plaga’ —el ‘Good Golly, Miss Molly’ més nostrat— unes notes que, malgrat l’excepció d’algun ‘clàssic’ entre el públic, va suscitar crítiques i negativitat instantània.

A Padilla li premen el botó

Edurne va actuar de seguida, a cop de botó vermell, Eva Isanta la va seguir i Paz Padilla, absorta i animada en un ball rocker, va ser víctima d’una pressió de botó induïda. La mateixa Isanta, en veure la inacció de la companya i l’estupor general, li va prémer el temut piu roig i Santamaria, directe «al carrer!», com diria aquell.

Quatre vots negatius i l’’Elvis de Reus’, cap a casa. El pas de l’Ariel Santamaria per Got Talent va ser breu i escarit, i no passarà a la història. A l’espera d'Elvis i d'nou somni premonitori... quina serà la pròxima aventura del Juantxi més cèlebre?

També et pot interessar: