Jorge Rey

Alerta de Jorge Rey sobre què passarà a Catalunya d'aquí pocs dies

Alerta per fortes ratxes de vent i onatge a les costes catalanes

La borrasca Isaak ha entrat a Catalunya amb una baixada de les temperatures i un temporal de fred i neu a bona part del país. Dimarts i dimecres han estat els dies més crítics d'aquesta setmana.

Aquest front d'aire siberià continental ha travessat tot Europa, ha entrat per Catalunya i s'anirà desplaçant cap a l'oest de la península. A mesura que avanci anirà perdent força, així que els efectes més durs s'esperen a diverses províncies, entre les quals Catalunya.

En aquest context, Jorge Rey ha llançat la seva última predicció pronosticant els llocs on nevarà. Aquest jove aficionat a la meteorologia parla de gelades intenses i nevades els pròxims dies. El vent, la pluja i l'onatge també estaran molt presents a diversos llocs.

Borrasca Isaak: 72 hores de fred i neu

Jorge Rey s'ha convertit en un dels homes del temps més famosos d'Espanya. Amb l'ancestral mètode de les cabanyoles va aconseguir predir el 2021 l'arribada de la borrasca Filomena. Per fer les seves prediccions observa el cel i els elements de la natura.

Foto d'un temporal de neu.
La neu tornarà a ser la protagonista a diverses zones. | Arxiu
 

Jorge Rey va anunciar un sobtat canvi de temps, que s'ha començat a notar a partir d'aquest dimarts. La baixada de les temperatures ha estat més intensa aquest dimarts i dimecres.

«Arribaran nevades força intenses a zones del Sistema Ibèric», afirmava i assenyalava altres llocs on podria nevar. I és que, segons les seves prediccions, la neu seria protagonista al Pirineu.

D'altra banda, Jorge Rey vaticinava precipitacions localment intenses també a Catalunya i al País Valencià. En aquests llocs, augurava que els xàfecs podrien deixar més de 100 litres per metre quadrat.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!