URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Un jugador del Barça se salta el protocol a la tornada als entrenaments

El club podria prendre mesures contra ell

Jugadors de la primera plantilla del Barça amb Josep Bartomeu, 13 de març 2020
Un jugador del Barça se salta el protocol a la tornada als entrenaments | Europa Press

De mica en mica, la vida quotidiana va tornant a una relativa «normalitat», tot i que aquesta nova situació ha comportat establir una sèrie de protocols com a mesura de prevenció per a nous contagis de coronavirus. 

Les botigues i supermercats compten amb horaris d'atenció preferents a persones grans, i els bars i restaurants han de desinfectar les seves taules entre client i client, entre altres situacions amb què ara haurem de conviure.

En el cas dels esportistes professionals, i concretament els futbolistes, també s'han establert mesures que cal seguir per evitar contagis, però sembla que no tots els futbolistes han retornat amb bon peu a la nova normalitat.

Aquest és el cas del brasiler Arthur Melo, jugador del F.C. Barcelona, que en només dos dies d'entrenaments ja s'hauria saltat els protocols de seguretat. Segons ha avançat el diari 'As', el jugador va arribar a la Ciutat Esportiva divendres amb el seu cotxe, un Range Rover, i aquest dilluns ha arribat amb un altre vehicle, un Ferrari. 

Segons els protocols que LaLiga va enviar als jugadors per poder tornar als entrenaments, aquest comportament està prohibit, ja que els jugadors s'han de desplaçar sempre amb el seu vehicle propi, i sempre fer servir el mateix, quan es dirigeixen als entrenaments. 

El Barça podria prendre mesures

Aquest incompliment podria provocar conseqüències per al jugador, si ens atenim a fets similars que ja han passat en altres lligues. A Alemanya, per exemple, Salomon Kalou va presentar-se als vestuaris del Hertha, el seu equip, cosa prohibida en aquests moments. El club va decidir suspendre el futbolista per al temps que queda de temporada.

A Espanya, Javier Tebas, president de LaLiga, ja va advertir que, en principi, si s'incompleixen les regles seran els mateixos clubs qui hauran de prendre mesures contra els futbolistes, però va deixar la porta oberta a actuar directament des de la institució si els fets ho requerissin. 

De moment, però, el Barça no s'ha pronunciat sobre si aquesta actitud d'Arthur tindrà conseqüències o no.


Comentaris

envia el comentari