L'última recepta per fer a casa de Ferran Adrià revoluciona Twitter

El xef català continua compartint receptes senzilles a la xarxa

El xef català continua compartint receptes senzilles a la xarxa  | Cedida

El confinament pel coronavirus ha propiciat que l'alta cuina arribi més que mai a les cases de Catalunya. Xefs de la talla de Nandu Jubany, Carme Ruscalleda o Ferran Adrià han pres les xarxes com a via d'escapament a les seves temptadores exquisideses gastronòmiques i han compartit amb tothom receptes per poder fer a casa i llepar-se'n els dits.

Però si alguna ha ressaltat per sobre de les altres, ha estat l'última proposta de Ferran Adrià. El fundador d'El Bulli, que va coronar-se cinc vegades millor restaurant del món, ha volgut sorprendre els seus seguidors amb una creació «senzilla i original», el 'Duet de musclos', que no ha provocat la reacció que segurament el mestre dels fogons esperava.

Onada de bromes a Twitter

En el seu intent de presentar receptes el més fàcil possible per dur-les a terme a casa, Ferran Adrià ha compartit a Twitter una idea per aprofitar l'escabetx d'uns musclos i escabetxar-ne uns altres. La proposta ha generat una veritable onada de comentaris fent broma de l'enginy d'un dels xefs més reconeguts d'arreu.


Comentaris

envia el comentari