Pintada a la seu de C's a l'Hospitalet de Llobregat el 9 de desembre del 2019

Nou atac a una seu de Ciutadans catalana

És el quinzè atac que rep la seu tot convertint-se en la més atacada de la formació a tot Espanya

Ciutadans denuncia i condemna  l'atac que va patir ahir dilluns a la seva seu a l'Hospitalet de Llobregat,  al Barcelonès. La formació taronja ha denunciat a través de les xarxes socials que uns desconeguts han fet unes pintades a l'entrada del local on els insultaven: «Tri-Fachito de mierda». A la porta també han trobat  simbologia independentista.

Aquest és  el quinzè atac que rep la seu de C's a l'Hospitalet de Llobregat la qual s'ha convertit en la seu «més atacada de la formació taronja a tot Espanya» assenyala el portaveu de C's al municipi, Miguel García, qui ha afegit que denunciaran els fets als Mossos d'Esquadra.

Ciutadans ha denunciat la presència de simbologia independentista a la seu de l'Hospitalet de Llobregat el 9 de desembre del 2019
La formació taronja ha denunciat també la presència de simbologia independentista | Ciutadans

«No retrocedirem ni un pas»

En el comunicat que la formació ha compartit a través de les xarxes, García ha assegurat que «no retrocedirem ni un pas en la defensa de la democràcia, la convivència i la unió a Catalunya». El portaveu de C's ha aprofitat per «condemnar les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes».

En la denúncia dels fets també s'hi ha sumat la portaveu dels taronges al Congrés dels Diputats,  Inés Arrimadas, que a través d'una piulada ha donat el seu suport als companys de partit tot manifestant que «molts ciutadans necessiten que  continuem defensant cada dia la llibertat, la unió i la igualtat on més difícil resulta fer-ho».

També et pot interessar...