ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Nou atac a una seu de Ciutadans catalana

És el quinzè atac que rep la seu tot convertint-se en la més atacada de la formació a tot Espanya
La pintada ocupa l'entrada de la seu de C's a l'Hospitalet de Llobregat | Ciutadans

Ciutadans denuncia i condemna l'atac que va patir ahir dilluns a la seva seu a l'Hospitalet de Llobregat, al Barcelonès. La formació taronja ha denunciat a través de les xarxes socials que uns desconeguts han fet unes pintades a l'entrada del local on els insultaven: «Tri-Fachito de mierda». A la porta també han trobat simbologia independentista.

 

Aquest és el quinzè atac que rep la seu de C's a l'Hospitalet de Llobregat la qual s'ha convertit en la seu «més atacada de la formació taronja a tot Espanya» assenyala el portaveu de C's al municipi, Miguel García, qui ha afegit que denunciaran els fets als Mossos d'Esquadra.

 

La formació taronja ha denunciat també la presència de simbologia independentista | Ciutadans

 

«No retrocedirem ni un pas»

En el comunicat que la formació ha compartit a través de les xarxes, García ha assegurat que «no retrocedirem ni un pas en la defensa de la democràcia, la convivència i la unió a Catalunya». El portaveu de C's ha aprofitat per «condemnar les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes».

 

 

En la denúncia dels fets també s'hi ha sumat la portaveu dels taronges al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, que a través d'una piulada ha donat el seu suport als companys de partit tot manifestant que «molts ciutadans necessiten que continuem defensant cada dia la llibertat, la unió i la igualtat on més difícil resulta fer-ho».

 

També et pot interessar...