Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un BonPreu.

Un client de Bonpreu i Esclat esclata pel preu d'un producte: «No teniu vergonya»

La pujada de preus dels productes a la cadena de supermercats catalana ja és una realitat

La pujada de preus continua sent notícia. No és cap novetat. Els corrents de queixes a les xarxes socials cada cop són més nombroses i recurrents. Al principi, les queixes només anaven dirigides a la pujada de preus dels productes de diversos supermercats que operen i treballen a Catalunya, però ara també van dirigides a la pujada de preus de la cadena Bonpreu.

L'onada de crítiques ha començat a partir de diferents piulades a través de la xarxa social Twitter. Els consumidors han criticat la cadena de supermercats a partir dels preus actuals dels productes respecte d'aquells que tenien fa uns mesos. Els preus han augmentat notablement i han encarit la cistella de la compra.

Lluny que les crítiques vagin a menys, els usuaris continuen fent queixes a les xarxes socials. N'hi ha de tota classe. Hi ha qui ho compara mitjançant imatges i hi ha qui opta per desafiar els cartells anticrisi del supermercat. 

Productes més cars abans que l'eliminació de l'IVA

Darrerament, les múltiples comparacions han anat per una altra via. Davant de l'aprovació del govern de la rebaixa de l'IVA en els productes de primera necessitat, els clients de BonPreu acusen el supermercat de fer trampes i d'aprofitar-se de la mesura. 

Els usuaris han fet públic a les xarxes socials la seva insatisfacció amb la cadena de supermercats. «No teniu vergonya». «Bonpreu ens roba». «Just l'endemà de saber quins productes quedarien bonificats de l'IVA per les mesures del govern, ells van apujar el preu d'alguns d'aquests productes, així una vegada aplicats els descomptes quedaven igual o més cars, i ells es quedaven l'IVA». 

«Fa dies que us repto a què justifiqueu l'augment de 26,66% de l'aigua». «Bàsicament és tot aigua, us hauríeu d'esforçar molt per justificar un 26,66% d'augment...».

El pes del producte no concorda amb el de la seva etiqueta

Una altra queixa dels usuaris a la cadena de supermercats catalana és la del lot dels productes, que no correspon a l'indicat pel supermercat en l'etiqueta. En aquest cas, la usuària denuncia que cap ou té el pes que indica la caixa. «No és la primera vegada!» «Estafa!».