Anna Grau, diputada de Ciutadans

L'atac d'un regidor de Junts a una diputada de C's: «a un club de la Jonquera»

Roger Pinart ha carregat a Twitter contra la forma de vestir d'Anna Grau al Parlament

La manera de vestir de la diputada de Ciutadans, Anna Grau, ha aixecat polseguera a les xarxes socials. La metxa va ser encesa pel segon tinent d'alcalde del Port de la Selva, de Junts per Catalunya, Roger Pinart. A la festa, però, també s'hi van sumar l'escriptora Gemma Pasqual i la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

La polèmica va començar amb la piulada a Twitter de Roger Pinart carregant contra Anna Grau. Adjuntant una fotografia de la diputada de Ciutadans, el membre de Junts per Catalunya escrivia el missatge: «Quan ja no saps si estàs al Parlament de Catalunya o a qualsevol club de la Jonquera»

Un escrit molt desafortunat que va desenvolupar en la denúncia del partit taronja aquest dimecres pels «atacs masclistes». Grau, en una piulada, ha volgut donar les gràcies a diverses persones que li han fet costat. 

Ha destacat l'equip de la consellera de Feminismes, Tània Verge, i a les diputades dels comuns, Susanna Segovia, i del PSC, Assumpta Escarp, entre altres. Li han donat suport «contra atacs barroers i masclistes de la ultradreta catalana».

A més del comentari de Pinart, l'escriptora Gemma Pasqual ha escrit un tuit negant que la diputada tingui «ètica ni estètica». Un escrit que ha agradat a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, fent un 'm'agrada' a la piulada a Twitter.

Verge denuncia que la violència masclista a les xarxes

La càrrega del membre de JxCat de l'Ajuntament del Port de la Selva contra la forma d'anar vestida de la diputada de Ciutadans ha presentat un nou episodi. En aquest, s'ha vist implicada la consellera del departament de Feminisme de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge.

La membre del Govern català ha sortit a defensa d'Anna Grau i totalment en contra dels atacs envers les diputades. Verge ha fet una piulada reaccionant a l'incident que hi ha hagut a Twitter.

«Per ètica feminista, no difonem els atacs misògins o racistes envers diputades a les xarxes. En tots els casos dels darrers mesos hem posat els recursos d'Igualtat i Feminismes a la seva disposició. Aquest tipus de violència masclista no pot ser el cost de fer política per a les dones», ha expressat la consellera.