Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Àngels Chacón, possible candidata del PDeCAT a la Generalitat.

La desagradable sorpresa que s'han trobat aquest matí a la seu del PDeCAT a Girona

Ho ha denunciat el president del partit a la demarcació i diputat al Congrés, Sergi Miquel

Àngels Chacón, possible candidata del PDeCAT a la Generalitat.
Àngels Chacón és la propera candidata del PDeCAT a la Generalitat. | ACN

La seu del Partit Demòcrata a Girona —estrenada fa tot just una setmana— s'ha despertat aquest divendres, 4 de desembre, amb una pintada a la seva façana. «Defensar la pública no és cap delicte», hi diu la pintada, en referència a la defensa del PDeCAT de l'escola concertada i de la llibertat d'elecció dels pares del model d'educació per als seus fills. El president del Partit Demòcrata a Girona i diputat al Congrés, Sergi Miquel, ho ha denunciat a través de les xarxes socials:

Un acte vandàlic davant del qual el PDeCAT ha rebut la solidaritat de membres d'altres formacions, com ara la diputada de JxCat al Parlament, Gemma Geis, o el diputat d'ERC al Congrés, Joan Margall. «Amb més motiu seguim», ha declarat el líder de la formació demòcrata a les comarques de Girona.

Miquel treu pit de les consecucions del PDeCAT per a la demarcació de Girona

Tot just aquest dijous, Sergi Miquel treia pit a Twitter de les consecucions del PDeCAT a les comarques de Girona gràcies al vot afirmatiu de la formació al projecte de Pressupostos Generals de l'Estat. Entre elles, Miquel ha destacat el mig milió d'euros per al projecte de connexió de l'alta velocitat a l'aeroport de Girona-Costa Brava, el milió d'euros per a la millora del tram de l'R-3 de Rodalies entre Puigcerdà i Ripoll; 150.000 euros per a la millora dels camins de ronda a Roses i a S'Agaró; 100.000 euros per a adaptar l'estació de trens de Camallera; 100.000 més per a la construcció d'un centre cívic a la població garrotxina de Sant Ferriol; 78.000 euros per al nou arxiu de Girona i 75.000 euros per compensar les pèrdues per culpa de la crisi de la covid de la Fundació Gala-Salvador Dalí.