Ferrari Land

Les 10 atraccions de Port Aventura que no et pots perdre

Si tens pocs dies d'estança i vols viure el parc d'atraccions al màxim, us presentem les 10 atraccions de Port Aventura que has de veure abans de marxar

Si t’agraden les emocions fortes i tens el privilegi de viure a Tarragona (o passes uns dies al territori), una cita obligada és Port Aventura World, un dels parcs d’atraccions més grans d’Europa. Et portem les 10 atraccions de Port Aventura que no et pots perdre, experiències de vertigen que et faran bategar el cor més fort que mai.

El parc ofereix moltes més experiències, com espectacles, gastronomia o estances d’hotel, motiu pel qual necessitaràs més d’un dia si ho vols veure tot. Si et vols quedar amb el bo i millor del ressort, et proposem aquestes 10 atraccions. A banda d’especificar les característiques de cadascuna, t’oferim l’alçada mínima per poder pujar. Recorda que és per motius de seguretat i en cap cas has d’intentar evadir aquestes normes. Deixa que l’assistent o l’operari faci el seu treball.

  Shambala

  Una de les últimes atraccions de Port Aventura en estrenar-se, tot i que ja s'ha convertit en una de les visites obligades del parc. Shambala és una muntanya russa de la categoria hypercoaster que ostenta el privilegi de ser la segona més alta d'Europa, amb 76 metres.

  També és la caiguda més alta del continent (78 metres) i arriba a una velocitat màxima de 134 quilòmetres per hora. Els més experts destaquen les 5 elevacions principals o camelbacks, que et donarán la sensació d'estar tocant el cel. Alçada mínima: 1,40 metres.

  Furius Baco

  Furius Baco és una catapulta horitzontal que arriba als 135 quilòmetres per hora en només 3 segons. No sols és la sensació de velocitat, sinó un intens recorregut que ens posarà cap per avall o ens farà passar gairebé arran de terra. En total, 850 metres de potència.

  Recomanem no intentar pujar a Furius Baco quan acaba d'obrir el parc, ja que és la més accessible de totes i les cues poden ser quilomètriques. Alçada mínima: 1,40 metres.

  Tutuki Splash

  Si és ple estiu i fa una calor insuportable, el millor que pots fer és pujar a Tutuki Splash, una de les atraccions de Port Aventura més populars. Això sí, si no et vols mullar massa hauràs de portar algun tipus d’impermeable.

  Oculta entre la selva del parc s’alça aquesta rampa aquàtica de grans dimensions. Puja dalt d'un volcà i descendeix a tota velocitat per provocar una gran onada. Molts dels visitants esperen al pont de Tutuki Splash per veure com trenca l'aigua. Alçada mínima: 1,40 metres. Alçada mínima amb un adult: 1,20 metres.

  Hurakan Condor

  Aquesta atracció és només per als més valents, i és que ens puja a més de 100 metres d’alçada (des d'on es pot veure tota la província), per deixar-nos en caiguda lliure. Tres segons de pura adrenalina que no oblidaràs fàcilment. Destaca també l'ambientació de la torre, inspirada en un sacrifici asteca al Déu Hurakan. Alçada mínima: 1,40 metres

  Dragon Khan

  Potser no és la més alta o la més ràpida, però podem dir amb tota seguretat que Dragon Khan és l’atracció més emblemàtica de Port Aventura. Destaquen un seguit de girs o loopings que fan les delícies dels més valents. La silueta del recorregut ha passat a formar part de l’històric skyline del parc. Alçada mínima: 1,40 metres.

  Stampida

  Stampida és la joia del Far West, una imponent estructura de fusta que suporta una de les muntanyes russes més conegudes de tota Europa. Viatja a 70 kilòmetres per hora mentre tot al teu voltant no deixa de tremolar.

  El principal atractiu d’aquest roller coaster és la competició entre el tren blau i el tren vermell per veure qui arriba primer a l’estació. Alçada mínima: 1,20 metres.

  Silver River Flume

  Si et trobes al Far West i et ve de gust posar-te en remull, no tens per què sortir de l’àrea temàtica. Algunes opcions per quan fa calor són els Grand Canyon Rapids, amb un recorregut més tranquil, o Silver River Flume.

  Aquesta és una de les atraccions de Port Aventura que es van presentar a la mateixa inauguració, tot i que en un primer moment el seu nom era Colorado Shoots. Els ‘troncs’ permeten que fins a 5 passatgers gaudeixin d’un emocionant passatge d’aigua, amb una rampa final que no deixa a ningú decebut. Alçada mínima: 1,40 metres. Alçada mínima amb un adult: 1 metre.

  Magic Fish

  Els més petits també tenen dret a passar-s’ho bé, i res millor que Sésamo Aventura, una zona per a tota la família. Algunes de les atraccions més interessants són La Granja de Elmo, El Salto de Blas o Coco Piloto, però hi ha una altra que ha aconseguit ser la favorita no només de la mainada, sinó també dels més grans. Es tracta de Magic Fish.

  Un nen i un adult es podran pujar en divertits peixos de colors i controlar el volant per derrapar sobre l'aigua. Com hem dit abans, els grans també acostumen a gaudir de Magic Fish, sobretot en ple estiu. Alçada mínima: 1,40 metres. Alçada mínima amb un adult: 1,20 metres.

  Les 2 atraccions de Ferrari Land de visita obligada

  Aquestes que presentem tot seguit no pertanyen a PortAventura Park, però es poden trobar a la nova zona temàtica del ressort: Ferrari Land, dedicada a la mítica companyia automobilística italiana.

  Thrill Towers: torres de rebot

  Si vols una caiguda lliure, les Thrill Towers també tenen aquesta opció, però pensem que les torres de rebot son més interessants. Es tracta d’un desplaçament bidireccional que simula els pistons d’un motor Ferrari. Toca el cel i el terra en qüestió de segons. Alçada mínima: 1,40 metres.

  Red Force

  Algun cop has volgut sentir l'emoció de pujar a un Ferrari? Amb Red Force, una gegantina estructura de tipus gigacoaster, és possible. Aquesta atracció de Port Aventura és la tercera més ràpida del món, amb una acceleració inicial de 180 kilòmetres per hora en 5 segons.

  Després, el tren puja més de 110 metres per tornar a baixar en vertical. En els dies de forta ventada, i si es donen les condicions òptimes, els més afortunats podran experimentar un rollback, és a dir, tornar a baixar aquests 110 metres d'esquena. ¿T'atreveixes? Alçada mínima: 1,40 metres.