Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'en Carles Porta presentant 'Crims'

L'audiència de 'Crims' de TV3, enfadada amb el programa d'ahir: «Molt frustrant»

A molts espectadors no els hi va agradar el primer episodi de la trilogia sobre 'Jordi Comas'

Aquest dilluns va ser nit de 'Crims' a TV3i el cert és que vam viure la primera part d'un nou cas de foscor: 'Jordi Comas'. Un capítol on el periodista i narrador, Carles Porta feia un pas mai vist en el programa. El lleidatà va sortir de l'estudi de ràdio per marxar a l'escena del crim amb la dona de la víctima.

Un fet insòlit en un dels programes amb millors audiències de TV3. Porta es va reunir amb Carme Hospital, la vídua d'en Jordi Comas, un empresari gironí. Ella, juntament amb el seu marit, van patir un robatori a la seva casa de Platja d'Aro que es va saldar amb un assassinat i una extrema violència.

La novetat del programa era córrer un gran risc

Aquesta sortida de Carles Porta de l'estudi era una gran novetat per al programa i la direcció va assumir aquest risc. A l'audiència li va agradar aquesta sortida del lleidatà, tot i que no van quedar satisfets amb l'episodi d'aquest dilluns. Els espectadors es van queixar d'una gran lentitud en el programa i la falta de ritme i intriga.

Si bé és veritat, tenir un testimoni que va viure els fets i té la voluntat d'explicar-los davant de la càmera a l'escena on va succeir és un punt a favor assegurat. Ara bé, cal explicar els fets amb el ritme i intriga que el programa té acostumats a l'audiència i això no va ocórrer. Es podria dir que Carme Hospital, una dona valenta que no va tenir por tot i les amenaces que va rebre per part dels atracadors, va conduir ella el programa d'aquest dilluns.

Els espectadors, dividits en opinió

L'audiència va plasmar les seves opinions a Twitter. Molts usuaris van veure el capítol com un encert, elogiant la Carme per la seva valentia i donant-li les gràcies per contagiar la seva por i tensió durant el robatori. L'altra part de l'audiència no va veure el testimoni com un error sinó que el ritme del programa era molt baix.

«Carles estic segur que aquest capítol no et pot agradar com està fet ni narrat. Falta intriga i ritme. Ens teniu acostumats a molt més», comentava l'usuari @nachciu a les xarxes. La Montse García publicava: «Ho sento, però el crim d'en Jordi Comas de Platja d'Aro, l'haguessin pogut fer en dos o inclús en un programa. Avui ha estat molt lent!!!».

Tot i les crítiques, el cas es preveu entretingut

Ara ja coneixem el testimoni de la Carme Hospital, que va aconseguir sobreviure a l'assalt de tres encaputxats a casa seva. El que era un robatori va passar a ser un assassinat quan els atracadors van matar a Jordi Comas, president de la patronal gironina i una persona molt estimada a la Costa Brava. Els Mossos d'Esquadra comencen una investigació per tal d'esbrinar qui hi ha al darrere del crim del marit de Carme Hospital.

Per conèixer més detalls sobre el cas, caldrà esperar al pròxim dilluns, tres d'abril. Tot i que podem avançar que, l'inici de la investigació no va ser gens fàcil.