Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Crims TV3

L'audiència de 'Crims' de TV3, molt molesta amb el que ha passat en l'últim programa

El cas de la Montse ha quedat tancat i han estat dos els protagonistes principals

El programa de true crime català Crims ja s'ha tornat a apoderar de les nits de dilluns. Aquesta temporada, però serà curta, ja que només tindrà quatre episodis i seran dos casos de doble sessió. Ahir a la nit, vint-i-u de novembre, el programa va tancar el primer cas anomenat Girona-Madrid.

El cas d'aquest dilluns tancava la investigació sobre la desaparició de la gironina Montse Méndez, l'octubre del 2013. Un incendi en un habitatge de Madrid el juny de l'any 2014, té molt a veure amb la desaparició. La Policia Nacional troba el cos calcinat d'una dona i un testimoni anònim desvelarà que l'assassí coincideix en els dos casos.

Un cas aterridor

Després d'una llarga investigació, van enxampar a l'assassí tot i que no van poder trobar el cos sencer de la gironina. La família de la Montse va enterrar part del seu cos, ja que l'assassí el va esquarterar i el va escampar pels boscos dels voltants de la capital del Gironès. La protagonista de la primera part de l'episodi també ho ha estat en aquesta segona sessió.

La filla de la Montse, la Nékora, no ha deixat a ningú indiferent amb les seves declaracions. En la primera part ja va comentar diverses actuacions qüestionables de la policia quan intentava buscar a la seva mare. Aquesta vegada no ha tingut pèls a la llengua i ha comentat les condemnes del còmplice de l'assassí.

'Crims'
Imatge de la filla de la Montse Méndez, la Nékora | TV3

«Surt molt barato matar a dones i surt molt més barato ser un còmplice, perquè si la pena mínima són tres anys, em sembla vergonyós que hi posin el mínim per no poder entrar, que estigui lliure i que estigui fent la seva vida», ha comentat la Nékora.

Un altre protagonista 

Tot i que aquestes no van ser les úniques paraules que l'audiència va elogiar al llarg del capítol, també va ser protagonista un altre element: els anuncis. Van ser molts els comentaris a les xarxes socials que es queixaven de les pauses de publicitat. La cadena de televisió pública catalana va fer fins a tres pauses de publicitat.

Una abans de començar l'episodi de gairebé set o vuit minuts, un minut en mig de l'episodi i uns altres cinc o sis de cara al desenllaç de la sessió. Així doncs, l'usuari de Twitter Jaume Torres, ha resumit així l'episodi d'ahir:

«Cinc minuts repassant la setmana passada, deu minuts de ventilador, vint minuts de publicitat i cinc minuts de cas».