Imatge de Miki Núñez i Marta Torné presentant Eufòria.

L'audiència d'Eufòria esclata per un error surrealista durant la seva estrena

«Ens estan dient des del públic que no funciona»

'Eufòria' ha tornat a TV3per la porta gran. Ho explica l'espectacular 22,4% de share que va fer el passat divendres. A l'altura, per situar-nos, de les joies de la corona de TV3: el 'Crims' i el 'Joc de Cartes'. 

Les grans dades, però, no van amagar el nyap de les votacions. El programa va patir uns «problemes tècnics» a l'hora de fer les votacions que va provocar que des de TV3 acabessin demanant disculpes. 

I és que en un moment de la gala —moment transcendental, per cert— l'aplicació dissenyada per votar els concursants que es queden al programa va fallar. Durant diversos minuts, l'audiència no va poder votar i Marta Torné va haver d'intervenir per a calmar les aigües. 

Imatge dels concursants d'Eufòria.
Els concursants d'Eufòria, inquiets durant l'error a l'aplicatiu de TV3. | TV3

«Ens estan dient des del públic que no els funciona l’aplicació. Suposo que a casa tampoc us funciona. Hi estem treballant, suposo que ho arreglarem (...). S'ha de resoldre», deia Torné. 

Minuts de tensió... i de ridícul 

Era aleshores quan, amb l'App inoperativa, Torné explicava: «Ens diuen que no es pot resoldre la incidència. Hi ha gent que ha votat, però d'altres que no han pogut. No seria just. Com que tenim les votacions anteriors (se n'havien fet unes de prèvies, perquè no eliminaven quatre concursants, sinó que en aquest cas, només a tres), la persona més votada de les quatre serà la que continuarà». 

Decisió polèmica que Torné justificava amb un «hem d'acabar l'emissió en algun moment, no podem estar tota la nit!». 

L'error no va passar inadvertit ni a plató, ni a Twitter. I és que molts dels teleespectadors no van dubtar en carregar contra el programa en uns minuts que es van fer eterns.

Veurem si el proper divendres tot rutlla i TV3 pot continuar realçant 'Eufòria', la seva nova joia de la corona. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!