online

Augmenta les teves vendes amb una Botiga Virtual

Aquí tens uns consells per a crear la teva pròpia botiga virtual

Un dels aspectes que sempre interessa a les empreses és la possibilitat de guanyar nous clients. Amb les opcions que internet i noves tecnologies proporcionen, és possible crear una botiga virtual per augmentar les vendes. El públic al qual es pot arribar amb una botiga online és molt ampli, permetent arribar gairebé a qualsevol racó del món.

Què és una botiga virtual

Una botiga online és una pàgina web que mostra els productes i serveis d'una empresa a internet. L'usuari o client de la botiga virtual pot navegar per diferents productes de l'empresa, podent així obtenir informació sobre aquests, fins i tot accedint a vídeos i fotografies que facilitin la seva compra. L'objectiu final d'una botiga virtual és que el client pugui realitzar la compra dels productes des d'aquesta, d'una forma molt senzilla i segura.

Avantatges de la botiga virtual

Que una empresa decideixi crear una botiga virtual, li proporciona  molts avantatges  que no són possibles utilitzant els canals convencionals de venda.

Horari ampli, 24/7

Una botiga virtual tindrà accés des de totes les parts del món. Si la mateixa va unida a uns sistemes d'entrega o repartiment internacional, parlem, que les empreses poden llançar-se a vendre pràcticament a qualsevol part del món, una cosa inviable per a la majoria de les mateixes per les metodologies tradicionals.

Informació i valor afegit

La botiga virtual  ofereix gran informació sobre els productes de l'empresa. A més, aquesta es pot oferir per diversos mitjans audiovisuals com text, imatge, vídeos, manuals PDF per a descarregar, etc. Fins i tot, és possible habilitar ressenyes d'altres clients que permetin comparar o tenir informació dels usuaris dels productes.

Les botigues virtuals ofereixen a l'empresari gran informació sobre els seus propis productes i sobre els clients i els seus gustos.

Ofertes i promocions

Les botigues virtuals permeten realitzar campanyes de vendes amb objectius de  liquidar estoc, augmentar les vendes, promocionar productes, etc. Són una gran eina per a l'empresari que els permet actuar de diverses formes en la gestió de campanyes de màrqueting i comunicació

Facturació, comptabilitat i botiga virtual connectades

Amb un software adequat de gestió de botiga virtual, és possible que la mateixa estigui vinculada a la resta d'eines de gestió de l'empresa. Aquest gran avantatge permet a l'empresari tenir una  visió real de la situació de l'empresa i de les vendes i stock dels seus productes.

Amb aquest sistema s'aconsegueix per exemple, que els nous clients que es registrin a la botiga online, passin a formar part de la base de dades general de l'empresa, o que quan doni entrada a un nou producte al magatzem, aquest estigui disponible de forma immediata a la botiga virtual per a la seva venda. Aquests avantatges proporcionen a l'empresa un valor afegit  que es veu reflectit en la seva competitivitat i adaptació al mercat.