Foto del cartell de BBVA en una oficina bancària.

Avís del BBVA als seus clients per un tipus de rebuts als comptes

Si tens aquests rebuts, t'interessa l'anunci de BBVA

BBVA es perfila com una de les entitats bancàries més importants del nostre país. En aquest sentit, qualsevol avís que llenci és recollit pels seus milions de clients, sobretot quan afecta als comptes bancaris.

Actualment, una de les formes més ràpides que tenen els clients d'abonar els seus rebuts és domiciliar-los. D'aquesta manera, serà la mateixa entitat la que es farà càrrec que els pagaments arribin a bon terme.

Tot i això, malgrat que és una de les pràctiques més esteses, no tots els clients decideixen fer-ho així. Així que, per facilitar les coses a aquells que no tenen els rebuts domiciliats, des del BBVA han llançat una novetat que no et pots perdre.

Domiciliar un rebut és una decisió ràpida i còmoda

Quan un client domicilia un rebut a l'entitat bancària que correspongui, està autoritzant aquesta entitat a pagar en nom seu. Això és una cosa que el banc fa a dèbit, fent el pagament de la factura o rebut d'acord amb l'import emès pel proveïdor.

BBVA
No tenir els rebuts domiciliats implica anar al banc a pagar-los | EUROPA PRESS

D'aquesta manera, pagar els rebuts es converteix en una pràctica automàtica que també és molt còmoda. A més a més, els pagaments es faran respectant la periodicitat de l'emissió.

El titular del compte, per part seva, no haurà de fer res ni tampoc desplaçar-se per pagar. Això estalvia temps i esforç, encara que no sempre és l'opció triada per tots els clients.

El problema de no domiciliar els rebuts

Com veus, tenir els rebuts domiciliats és fàcil i una de les pràctiques comunes quan tenim un compte al banc. No obstant això, en moltes ocasions, els clients prefereixen no fer-ho.

Quan el rebut no està domiciliat, el titular l'haurà de pagar manualment a l'entitat bancària, de forma general. I com a mínim, la persona indicada s'haurà de desplaçar fins al caixer o fer servir el servei de caixa del banc.

Per descomptat, aquest mètode és menys còmode que l'anterior i sí que implica una pèrdua de temps, ja que serà el client qui s'ha de preocupar que el rebut quedi abonat en el termini que correspongui, si n'hi ha.

Aquesta és la solució que ofereix BBVA

Per ajudar als seus clients, BBVA ha decidit llençar un nou apartat dins de la seva pàgina web. Així, l'entitat bancària evita que els usuaris que no tinguin domiciliats els rebuts s'hagin de desplaçar de manera física per pagar-los.

Com indiquen, poder abonar els rebuts no domiciliats a través de la seva aplicació, és una opció còmoda i molt senzilla. Cal recordar que tant l''app' com la web de BBVA són intuïtives i molt fàcils de fer servir.

Foto d'una oficina de BBVA.
BBVA permet pagar els rebuts no domiciliats mitjançant la seva app | Europa Press

D'aquesta manera, l'interessat no s'haurà de moure de casa ni anar al banc per només pagar el rebut pendent. A més, també podràs cancel·lar els pagaments durant tot el dia i els 365 dies de l'any, amb tot això que implica.

Com fer servir l''app' del BBVA per pagar rebuts no domiciliats

Per poder fer ús d'aquest nou servei de BBVA, només cal fer una sèrie de senzills passos. En primer lloc, el que has de fer és descarregar l'aplicació per al mòbil de BBVA. Recorda fer-ho des d'un entorn segur. Després, quan entris a l''app', accedeix a l'apartat 'Posició global'.

Ara, selecciona les opcions 'Vull' i 'Fer una operació'. Al final, prem sobre 'Pagament de rebuts no domiciliats'. En aquest punt, escaneja el codi de barres del teu rebut o introdueix les dades de forma manual. Per acabar, només has de seleccionar la forma de pagament i el rebut quedarà llest en tan sols uns minuts.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp